kallegoeswritning

Alla inlägg den 27 september 2010

Av Kalle Larsson - 27 september 2010 23:48

Jag fattar inte vad människor tänker egentligen med, hjärnan eller arslet? Jag kollade på en program på tv3 vid 22 tiden och då var det bland annat om 2 17 åriga tjejer där ena tjejen som väldigt smal och fin operera sina bröst till större storlek och den andra tjejen som vill fettsuga sig för att hon vara så missnöjd med sin kropp. Den här tjejen som ville fettsuga sig tyckte jag personligen inte hade några som helst problem med, hon såg bra ut som hon var och var inte alls så tjock så att hon verkligen behöver fettsuga sig. Jag fattar inte varför man får såna tankar att ge sig in sånt skit?! Man tänker ju verkligen med arslet när det gäller sånt. Den här tjejen som ville fettsuga sig sa att hon verkligen har provat och det har verkligen inte gett resultat. Men det tror man ju verkligen på att hon har och det krävs ju bara en vecka i sitt liv så allt fett borta. Eller inte. Men det roliga var att hon fick vara med och se när en annan tjej skulle fettsuga sig för att när hon var 14 år fick hon barn och idag var hon 19 år gammal och hade tränat så att hon hade överflödshud som hängde på magen. Och det var ju ingen direkt mysigt att se när läkarna skulle fettsuga henne. Men den här tjejen som ville fettsuga sig fick ingen som helst tankeställare efter att operationen för den här 19 åriga tjejen vilket jag inte blir klok på! För vilken annan person som helst skulle väl aldrig sätta sig under kniven när man ser på när man fettsuger en person? Det är ju vidrig till något förbannelse!

Ne, jag fattar inte hur man tänker när man tänker i såna banor. Det vore ju helt annat om man vägde 400 kg, men den här tjejen kanske vägde 75 kg och vad är det att fettsuga sig för liksom? Då kan man ju lika gärna kämpa de lilla i gymmet eller nå för att få bort det där istället för att hamna under kniven.

Ska man bli av med fett då ska man träna istället för att komma undan med att operera sig. Jag visste att människan är latare än någonsin idag, men så lågt tycker jag inte att ska sjunka så att man blir så himla lat. Där går gränsen tycker jag. Så jag uppmanar alla som vill bli av med några kilon, träna istället, lägg er inte under kniven!

Av Kalle Larsson - 27 september 2010 12:32

Solen skiner idag och det är en härlig dag idag. Så som det ska vara tycker jag. Då vet jag vad jag ska göra idag då, ta en promenad lite senare. Man lär passa på när solen väl är uppe.

Nu behöver jag städa mitt rum eftersom det ser ut som katastrof. Det är väl bästa jag börjar innan man säger att jag kommer ta det imorgon, men ändå blir det imorgon för att man orkar inte osv, hela det där snacket.

Men har det bra allihopa och ta hand om er.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<<
September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards