kallegoeswritning

Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Kalle Larsson - 2 mars 2011 22:39

Då var man hemma igen från praktiken och det gick väldigt bra. Allt gick som en röd tråd och man hade alltid något att göra. Till skillnad från hur det var i början då det var ganska lugnt.

Men nu försöker jag slappna av och ta det lugnt innan man ska ta och lägga sig.

Det blev lite kaos i början av praktiken då jag skulle byta om till arbetskläderna och de som jag brukar använda var totalt borta. Jag fattar inte vart de kan ha tagit vägen? Jag tänkte först om de var någon som hade tagit de och tvättat de, men det var det ju inte eftersom de inte fanns i någon av de tvättstugerna som fanns på vardera våning utav 3. Sen tänkte jag om de fanns någon annanstans i de rummet som jag brukar vara i för att byta om, men det fanns inte. Så jag frågade en del personal om de visste något, men inget visste dom. Men sen fick jag ta några andra istället, för de fanns ju ingenstans. Fan vad arg jag blev för att folk inte kan låta saker och ting vara. Det är ju inte mina kläder från första början, men ändå. Man tar ju en annans grejer.

Men det löste sig ju ändå som tur var. Så skönt.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards