kallegoeswritning

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Kalle Larsson - 6 mars 2011 19:49

Snacka om vilken tröttsam dag det har varit idag. Sov till 10 nånting och sen så var man och gick med Sami till ica fram och tillbaka och sen när man väl kommer hem så lägger jag mig vid sängen för att vila lite, tro inte på tusan att man somnar och sover nån timme eller så.

Sen så har humöret inte varit på topp heller, det har kännts som att man vill bara sticka härifrån och dra.

Men nu så känns det lite bättre och vi får hoppas att solsidan gör bättre inverkan på det här humöret.

Nån mer än jag som ska se solsidan idag?

Av Kalle Larsson - 6 mars 2011 13:58

När solen är framme. Det är så trevligt och man märker att man blir mycket gladare både inombords och utombords. Och sen att man sprider det till andra människor och sen så får man mycket tillbaka. Det är det som är lite synd att bo här i Sverige att man inte får ta del av så mycket sol och värme året runt så att man blir väldigt glad för det.

Man skulle vilja åka bort i ett halvår under vinterhalvåret för att slippa den här tunga, tråkiga, deppiga tiden. Och sen komma tillbaka till våren igen. Vilken dröm det skulle vara.

Av Kalle Larsson - 6 mars 2011 11:43

Då var det söndag igen då och slutet av veckan. Imorgon bär det av till en ny vecka med nya möjligheter. Så vi får väl se vad det vänder sig.

Idag är det verkligen jättefint väder ute och om ungefär en kvart så ska jag och Sami ta en promenad någonstans (vart det nu än bär, det visar sig). Så det kommer att bli skönt att röra på sig lite. Har inte gjort det sen i fredags.

Sen ikväll blir det nog att gå över till grannen som vanligt och kolla på solsidan. Så förbannat bra serie så man håller på att dö av skratt.

Sen vet jag inte vad som händer. Det visar sig. Den som lever får se.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards