kallegoeswritning

Alla inlägg under mars 2011

Av Kalle Larsson - 13 mars 2011 12:56

Då var det över för i år igen. Det blev tjejerna favorit så vann, nämligen Eric Saade som kammade hem segern för 2011 års melodifestival. Med låten popular så ska han försöka erövra europa någon gång i maj. Då får man se hur det kommer att se ut. Tror nämlingen att det kommer gå bra, bättre iaf än förra året då vi inte kom med i finalen över huvudtaget och att ingen gillade Anna Bergendahl. Men jag tror nog att det kommer gå vägen, för en gång skull. Men man vet ju aldrig förrän det kommer till kritan. Det är ju en hård konkurrans där ute och det är ju inte världens lättaste. Den som väntar får se, den som väntar får se.

 

  

Av Kalle Larsson - 12 mars 2011 18:56

Igår så var den en hemsk dag. En en hemsk dag som har drabbat ett helt land som har skakat hela världen. Vart är världen påväg egentligen? Vad är det som sker som inte ögat kan se? Vart brister det någonstans? Det är för att det är vi människor som orskar det. Det är vi människors fel att det utvecklas tsunamin och jordbävningar allt oftare i dagens läge. Det här är bara en påminnelse om hur dåligt våran jord mår och att vi måste göra någonting åt det vi håller på att förstöra och att vi måste göra någonting nu, inte sen. Tycker bara det är sorgligt att låta sånt här hända för att vi människor förstör.

Så jag skänker just nu en stor tanke till Japan!

Av Kalle Larsson - 11 mars 2011 20:29

Då var det helg. Alltid lika skönt att det är helg. Har varit trött hela dagen känns det som. Har gäspat hela dagen och jag vet inte varför. Det är irriterande as hell. Fast jag har sovit rätt så lugnt i natt, så har tröttheten gått över en totalt ändå. Men det är nog också att det är fredag och man vill att helgen ska börja när som helst. Vem vill inte det på en skala 1-10?

Denna helg så blir det rätt lugn. Blir bara ta det lugnt, inget annat. Blir väl en och annan promenad om väder tillåter en till det. Men man vet aldrig, när man minst anar det så kan det smälla till oväder och man inte har något för sig att göra.

Men det visar sig annars. Ikväll så funderar jag på att kolla på the tourist och salt med Angelina Jolie i huvudrollerna i båda filmerna. De verkar så himla bra, har inte sett de än. Men nu får det nog bli dags att se de tycker jag.

Vad händer för er ikväll och resten utav helgen?

Av Kalle Larsson - 9 mars 2011 20:52

Då var det onsdag igen och mitten utav veckan, hur kan det gå så fort?! Tyckte att det var måndag igår och nu helt plötsligt så är det onsdag redan. Ja ni, ibland uppfattar man inte tiden som den egentligen är. Det kommer vi nog aldrig att göra. Vi kommer nog alltid att tycka att tiden kommer att springa iväg. Springa för livet nästintill. Tror att det där beror på åldern också. Det är nog också så att ju äldre vi än blir och ju mer aktiva vi människor blir så går tiden ännu snabbare när man har något att göra. Det är vad jag tror på.


Man har varit lite trött idag och man har vilat en del och undrar om man inte håller på att bli sjuk. Har känt mig lite hängig i 2 dagar nu. Trött i kroppen, lite snuvig och lite halsont. Kanske en kombination av en förkylning längre fram eller? Möjligtvis. Alla på praktiken har varit förkylda och så, så snart är det väl ens egen tur att få det. Men man vet aldrig.

Får väl äta mycket vitlök eller något annat som är bra mot förkyldning så man inte får det.

Av Kalle Larsson - 7 mars 2011 22:42

Jaha, då var man hemma igen. Snart dags att gå och lägga sig för att orka upp imorgon. Imorgon så ska jag nog prata med chefen. Ska prata om lite om att jag skulle vilja gå på andra avdelningar i huset där jag är och praktiserar. Har tänkt den tanken länge och pratat visa personal på tallåsen och de tycker att jag ska göra det. Så nu får det nog bli så att jag ska snacka med chefen nu. Annars så blir det ju aldrig av.

Men håll tummarna om att det kommer att gå bra, vilket jag också tror att det kommer att göra eftersom i såna här yrken så ropar de efter folk.

Det visar sig imorgon vill säga, för imorgon är en annan dag.

Av Kalle Larsson - 6 mars 2011 19:49

Snacka om vilken tröttsam dag det har varit idag. Sov till 10 nånting och sen så var man och gick med Sami till ica fram och tillbaka och sen när man väl kommer hem så lägger jag mig vid sängen för att vila lite, tro inte på tusan att man somnar och sover nån timme eller så.

Sen så har humöret inte varit på topp heller, det har kännts som att man vill bara sticka härifrån och dra.

Men nu så känns det lite bättre och vi får hoppas att solsidan gör bättre inverkan på det här humöret.

Nån mer än jag som ska se solsidan idag?

Av Kalle Larsson - 6 mars 2011 13:58

När solen är framme. Det är så trevligt och man märker att man blir mycket gladare både inombords och utombords. Och sen att man sprider det till andra människor och sen så får man mycket tillbaka. Det är det som är lite synd att bo här i Sverige att man inte får ta del av så mycket sol och värme året runt så att man blir väldigt glad för det.

Man skulle vilja åka bort i ett halvår under vinterhalvåret för att slippa den här tunga, tråkiga, deppiga tiden. Och sen komma tillbaka till våren igen. Vilken dröm det skulle vara.

Av Kalle Larsson - 6 mars 2011 11:43

Då var det söndag igen då och slutet av veckan. Imorgon bär det av till en ny vecka med nya möjligheter. Så vi får väl se vad det vänder sig.

Idag är det verkligen jättefint väder ute och om ungefär en kvart så ska jag och Sami ta en promenad någonstans (vart det nu än bär, det visar sig). Så det kommer att bli skönt att röra på sig lite. Har inte gjort det sen i fredags.

Sen ikväll blir det nog att gå över till grannen som vanligt och kolla på solsidan. Så förbannat bra serie så man håller på att dö av skratt.

Sen vet jag inte vad som händer. Det visar sig. Den som lever får se.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards