kallegoeswritning

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Kalle Larsson - 6 februari 2011 18:51

Då har man varit och bowlat. Kom hem för mer en timme sedan. Det märktes att man inte har spelat på hur många år sen som helst. Låg under med över 100 poäng. Inte konstig när man är ovan, men det var kul iaf. Sami fick 410 någonting och jag låg på 250 om jag inte minns fel.

Snart så ska man iväg till grannen och sen kolla vidare på solsidan med de. De är en klockren serie som man inte får missa. Det hoppas jag att ni inte gör heller.

Sen klockan 21 så blir det att gå upp till Sami för att redigera de klipp som vi gjorde tidigare idag. Det ska bli intressant och se vad de blir.

Ni får ha det så gott allesammans och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 6 februari 2011 13:51

Hej allihopa!

Igår så var man med Sami och Ally och kollade film. Det blev först en dokumentär om slakt på delfiner och valar i Japan, men delfinerna var huvudämnet. Det var fan bland de värsta jag har sett någonsin. Fattar inte varför man ger sig på oskyldiga djur som inte gör ett fluga förnär och sedan slaktar dem? Alltid är det pengar som lockar och industrin har tjänat mångmiljard belopp. Typiskt pengagalna idioter som tänker med arslet, istället för hjärnan. Men tur att det finns goda människor som lägger ned hela sitt liv på att försöka förhindra sådana saker att de inte ska ske. Snacka om att man får tankar om att peka finger tillbaka till dessa idioter som tillåter att slakta såna djur.

Sedan efter den dokumentären så blev det world tour of skåne med Johan Glans. Han är så himla bra och har sådan sjuk humor. Herregud, man skrattar så man får ont i magen.

Sedan blev det inte så mycket mer. Var vaken till klockan 04 i natt. Och vaknade efter 12 någon gång.

Så snart så ska man iväg med Sami och hitta på något.

Sen vid 16 så ska man bowla i den nya arenahallen i Lindesberg. Första gången att bowla där. Annars så har man inte bowlat sen man var liten. Så det ska bli spännande.



  

  


Sen efter det så blir det att gå över till grannen för att kolla på solsidan som är så himla bra serie. Skrattar så himla mycket varje gång man ser det. Är det någon annan mer än jag som ser på det? Vad tycker ni om det?



Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards