kallegoeswritning

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Kalle Larsson - 10 februari 2011 22:04

Det är snart helg. Och det kommer med stormsteg. Imorgon blir det praktiken som vanligt och sen träning såklart. Men sen på kvällen blir det att gå till syrran för att käka middag med henne, Fredrik, hans föräldrar och mina föräldrar. Så det ska bli trevligt faktiskt. Blir där ett par timmar.

Sen på lördag så blir det att åka med Sami till Bettan och se på film och käka taco. Så det kommer nog bli trevligt det med.

Och sen på söndag blir det nog lugnt som det kan vara på söndagar.

Vad ska ni hitta på i helgen kära läsare?

Av Kalle Larsson - 10 februari 2011 19:25

Kom precis hem från att ha tränat och simmat i drygt 2 timmar. Innan dess så besökte jag min jobbcoach som var tvungen att skriva på min lapp till försäkringskassan så att man får pengar. Vi pratade allmänt om hur det gick på praktiken och hur det var med de andra deltagarna som jag gick med på WFU. De var bara bra med de sade coachen och det gladde mig till tusan.

Sedan sade hon att hon hade gjort så att man får några månader till på praktiken. Och då skulle väl min handläggare på arbetsförmedlingen godkänna det och sedan pratar hon med gruppchefen så att jag får stanna ett tag till. Det ser verkligen ljust ut. Så det verkade inga problem. So I hope the dreams comes true!

Nu ska jag se till att jag ska äta något. Är vrålhungrig. har inte ätit sen klockan var 12 på dagen. Brukar alltid ta lunch vid den tiden när jag går dag på praktiken.

Men ni får ha det så bra så länge så höres vi mer lite senare troligen. Så det är bäst att jag gör i ordning någonting att äta. Sköt om er allesammans.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards