kallegoeswritning

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Kalle Larsson - 7 februari 2011 22:55

Då var man hemma efter praktiken. Så nu ska man ta det lugnt. Ska snart gå och kolla på en film tänkte jag göra. Det blir nog Charlie st. Claud med Zac Efron i huvudrollen. Såg på en trailer i somras om den och den verkar ju hur sjukt bra som helst. Men det är inte förrän nu som jag har tänkt på att se på den av någon konstig anledning. Så det blir nu för en gång skull.

  



Så jag får väl skriva om den filmen när jag har sett den. Ska bara kolla facebook, sen får det bli filmtittande.

Ha det så gott allesammans så höres vi. Ha det så gott.

Av Kalle Larsson - 7 februari 2011 12:01

Då var det måndag igen och en ny vecka har börjat. Ska snart bege mig till stan för att köra ett eftermiddagspass på praktiken. Ska även göra det imorgon också. Så det ska bli kul att göra det faktiskt.

Imorse så vaknade jag med värsta verken i benen, troligen så är det träningsvärk. Men jag har inte gjort något speciellt, men jag har även lite ont i vänster armen. Men det har nog med att jag spelade bowling igår som gjorde så att jag fick det. Annars så vet jag inte vad det kan bero på. Skumt annars.

Nu ska jag be pappa skjusa ned mig till ica för att jag ska fylla på mitt busskort så man kommer hem ikväll. Annars vore det ju förargligt annars.

Men ni får ha det så gott allesammans och ta hand om er så höres vi mer när jag kommer hem igen ikväll. Ta väl hand om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards