kallegoeswritning

Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Kalle Larsson - 21 februari 2011 22:54

Jag har upptäckt att den senaste tiden så har jag upptäckt att denna blogg har inte fyllt en bättre funktion än att det låter enformigt. Jag menar att den här bloggen består nästan utav endast 2 saker. Praktik, träning, träning, praktik. Tror många som går in här på bloggen sitter och tänker när de läser tänker "the guy with no life". Kille sonm endast lever upp två saker, så jag har bestämmt mig för att nämna just dessa saker. Tycker att det blir så enformigt. Det ber jag om ursäkt för.

Från börjar så hade jag mer tänkt mig att den här bloggen skulle vara saker som jag skulle funderade på, saker som jag inte kunde släppa taget från tanken. En mer filosofisk blogg för en liten tänkare från landsbyggden som jag.

Men jag får väl försöka göra ett nytt försök och snappa upp saker som får mina hjärnceller att jobba lite. Det får bli så. Måste ta och skärpa mig lite, det här går inte.
Men det får bli en annan gång, inte ikväll. Nu är jag trött och ska lägga mig. Ni vet varför, tänker inte nämna det. För ni förstår nog varför.

Ha det gott alla och ta hand om er alla.

Av Kalle Larsson - 21 februari 2011 10:51

Då var det måndag igen och det är dags att köra på igen med praktik och allt vad som händer i veckorna. Idag är det kvällspass som väntar för mig och det är rätt soft. Det blir det på onsdag med. Undra evilka som jobbar idag mer än jag, ingen aning, men det visar sig allt.

Nu sitter jag popar lite musik, just nu single ladies med Beyoncé. En duktig tjej på att dansa och sjunga. Hon skulle jag ville åka på när hon kommer till Sverige faktiskt. Hon är så förbennat bra.

Ska väl ta och kanske se lite på en film eller så innan man drar till bussen till stan. Får väl se vad det blir.

Ha det så gott allesammans. Så höres vi.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards