kallegoeswritning

Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Kalle Larsson - 8 februari 2011 22:56

Gud vad jag har haft den låten i huvudet hela dagen idag. Gått och nynat på den hela tiden känns det som. Kan inte få ur den i huvudet. Så nu sitter jag och spelar den på spotify iaf så att man får bort den.

De som undrar är det Rihannas take a bow.

På avdelningen på tallåsen där jag är så finns det ett piano och där ville jag sitta och plinga på och försöka mig på den låten, för det är ju en pianolåt. Men jag är ju så dålig på piano. Det är en av de saker som jag ångrar mest i livet att jag inte har börjat med. Spela piano är verkliget ett instrument som jag har alltid velat spelat. Men än är det inte försent att börja tycker jag.

Men jag tänka lägga ut ett klipp med den låten så att ni får lyssna. Lyssna och njut.

Ni får ha det så gott och ta hand om er så höres vi mer imorgon. Sköt om er allihopa.


Av Kalle Larsson - 8 februari 2011 12:21

Snart är det dags att begära sig in mot stan. Idag blir det åter kväll igen. Hoppas det går lika bra idag som det gjorde igår. Då gick det hur bra som helst. Idag tänkte jag höra med chefen över Tallåsen om man inte kan gå på alla de andra avdelningar och se hur de andra är. Det ska bli intressant och höra vad hon tycker om det.

Men det får vi inte veta förrän om en och halv timme.

Och sen måste jag prata om sommarjobb också. Vill så gärna ha det. Har inte haft det sen jag slutade 9:an. Det var ju ett tag sedan dess.

Men vi får allt se vad som händer.

Ska dra nu, men vi höres och ta hand om er allesammans. Sköt om er.

Av Kalle Larsson - 8 februari 2011 12:03

Handling:

Segelåkaren Charlie st. Cloud (Spelad av Zac Efron) drabbas utav det värsta som en storebror kan göra, det är att hans lillebror omkommer i en bilolycka. Livet som en av de bästa segelåkarna blir tvärt att det får läggas på hyllan och gräver ned sig i sorger av broderns död som aldrig lär försvinna.


Mitt tyckande om filmen:

Den här filmen var typiskt en drama film där man får följa med en person som har fölorat en nära person och se hur livet har förändrat på bara några sekunder. Den var jättebra tyckte jag och det fanns en del snyft scener i vissa delar. Men jag tyckte ändå att det gick så fort med hela processen att Charlies broder omkom och allt. Det kändes som att allt hände på en gång där ibörjan. Men det kanske är så att det ska göra få följa mer med hur livet efter hans död kan vara. Möjligtvis så är det nog så.


Så jag tycker att var och en ska se den faktiskt. Den är bara för bra.


  

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards