kallegoeswritning

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Kalle Larsson - 15 februari 2011 22:44

Hej allihopa!

Det kändes som att det var ett tag sedan man var inne här och skrev ett kort inlägg. Men det var ju faktiskt i söndags. Hann inte skriva nå igår för att man var på bio igår. Annars så skulle man göra det.

Att propå bio, så var man på Åsa-Nisse - Wälkomen till Knohult med Sami, Bettan, Manda och Simon. Och tusan vad filmen var bra. Trodde att Åsa-Nisse filmen skulle vara en remake på en av de riktigt gamla Åsa-Nisse filmerna, men så var det ju inte. Det var en helt annan story liksom. Men det var ju struntsamma, man tyckte den var bra iaf. Låter så himla kul på vissa personer när man ska försöka prata en dialekt när man inte pratar det i vanliga fall som i filmen då de är i Småland. Den filmen tycker jag att alla ska se och den rekommenderas starkt.


Idag så har man inte gjort så mycket än att vara på praktiken, varit på gymmet och sedan sist men inte minst varit hos Wera en bra stund och snackade lite. Det var ju ett tag sedan man var med henne.

Så nu sitter man här igen vid datorn. Ska nog gå och lägga mig nu. Känner mig så himla trött. Sov bara 5 timmar i natt, vilket är väldigt lite för en som inte är så speciellt van med att sova så lite. Som tur så praktiserar man eftermiddag imorgon så att man får sova ut liten en stund.

Ska nu kolla runt på internet och se vad som finns att se. Annars så får vi höras imorgon en sväng. Ha det så gott allesammans och ta hand om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards