kallegoeswritning

Alla inlägg under april 2011

Av Kalle Larsson - 20 april 2011 11:49

Idag är det dymmelonsdag, vilket kanske inte säger mig så speciellt mycket, men det är den här dagen då påsken egentligen börjar enligt kristendomen. Men idag så börjar den kanske imorgon på olika slags sätt för olika familjer. Men namnet dymmelonsdag kommer av att metallkläpporna i kyrkklockorna denna dags ersätts utav trästavar, dymblar, för att få ett sådant klang som möjligt. Det var en markering för att det var den stilla veckan.

Där har ni lite information om vad dymmelonsdagen har som betydelse. Lite kul att ta reda på information om olika dagar fastän man kanske inte firar de på samma sätt som man gjorde på den här tiden.

Av Kalle Larsson - 19 april 2011 21:01



En Rihanna låt som senare har gjorts om för att Britney Spears ska vara delaktig och sjunga med. Först när jag fick höra det så tänkte "Vad tusan är det här?". Men när man väl lyssna så var det inte så tokigt iaf. Ett bra samarbete mellan 2 av världens största stjärnor idag. Listen and enjoy!

Av Kalle Larsson - 19 april 2011 20:48

Nu har man varit en duktig man och städat mitt rum inför påsken. Satt upp gardiner, damsugit golvet, dammtorkat och det bästa av allt var att rensa garderoben. Har kastat en hel sopsäck med kläder och det kommer säkerligen att fylla upp en till med kläder som jag inte använder, som är för små och utslitna. Det var inget jag ångrar, det var bara skönt att få bort allt skit. Nu ser jag bara framför mig att köpa ny kläder. Man ska se framåt och inte bakåt, iaf när det gäller sådana saker. Varför spara på gammalt skit som man inte har användning av? Plus att man ibland tänker på "Vad i helskotta tänkte jag på när jag köpte detta plagg?". Så det var bara att slänga.

Nu sitter jag här och gör ingenting. Funderar på att se på några avsnitt utav skärgårdsdoktorn. Men vi får se. Vet ingenting just nu vad man ska hitta på. Har så tråkigt så jag vet varken ut eller in. Men jag kommer säkert på någonting.

Av Kalle Larsson - 18 april 2011 21:54

Vardagen har kommit tillbaka igen och livet är på topp. Det är ju pga detta väder som strömmar över vårt avlånga land! Tusan vad gött det är. Det är helt fantastiskt. Efter praktiken idag så var jag ned till automaten för att ta ut pengar. Sen så skulle jag till bokia för att kolla upp någon bra bok att läsa. Hittade en Dean Koontz bok som var ganska så ny. Donatorn heter den och jag har redan läst 4 kapitel. Ska nog läsa lika många kapitel när jag ska lägga mig, om inte ännu mera.

Just nu så sitter jag och kollar på ett pogram på svt som heter hej litteraturen! Det handlar om besatthet inom vampyrlitteraturen. Spännande må jag säga.

Ska kolla på det nu och sen blir det läsning. Ha det gott alla.


Av Kalle Larsson - 17 april 2011 19:34

Snacka om att Sara Varga har växt och växt i mina öron. Lyssnar på hennes nya skiva hela tiden nu, får aldrig nog. Lyssnar på låten jag gick med henne som påminner om låten spring för livet och som låter som att vore en uppföljare till den låten. Men det är vad jag tolkar den iaf.

Då har man då kommit hem från den lilla promenaden i skogen. Det blev så att det tillkom en person till och det blev Magnus. Kul med lite andra personer med. Efter att vi hade varit på våran vandring i skogen så gick vi till Statoil för en glass. Årets första ute glass eller vad man kalla det. Jag tog magnum mandel som är min allra favorit glass. Magnus tog samma som mig medan Sami tog en twister som också är jättegott.

Så nu sitter jag här och tar det lugnt plus att man känner sig lite seg efter helgens bestyr. Så det är inte så konstig att man känner sig.

Så resten av kvällen blir det nog att spendera här. Så är det och så består det av.

Ne, nu ska jag kolla runt på internet.
Men vi höres och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 17 april 2011 15:10

Då var man hemma och vardagen kommer att rulla på som vanligt. Ska alldeles strax ut med Sami på promenad och fota lite. Vi ska bara vara i närheten i en liten skog. Få se vad som finns att fota. Det är nog de här vårblommerna som har kommit nu. Det kryllar av de nu. De finns i varje vrå man ser i skogen. Det är det som det ska. Plus att fåglarna kvittrar och solen steker på med en himmel så oskyldigt blå. Då vet man att våren och sommaren är på väg. Som de ska vara.

Nu måste jag sticka så att Sami inte undrar vart tusan jag har tagit vägen.

Av Kalle Larsson - 17 april 2011 00:31

Då sitter man uppe vid övervåningen hos bääääättan med Sami bredvid mig som sover en sväng. Manda, Bettan och någon till som jag inte vet namnet på sitter vid nedervåningen och lyssnar på musik. Vet inte vad man ska göra nu. Funderar på att låta Sami sova en stund och filosofera en stund. Vad det blir får jag nog skriva upp här senare. Men jag ska väl filosofera vidare och se vad man kommer fram till.

Av Kalle Larsson - 16 april 2011 11:42

Då så då var man på lugnet igen efter några helgers mellanrum. Då var man på tapeten som sagt. Igår så åkte man till Örebro med bussen och sedan ta bussen från resecentrum till marieberg för att möta upp bääääättan och Montazami och äta lite buffé cid resturang torget. När jag skulle åka med bussen till marieberg så höll jag på att missa den eftersom jag stod på fel sida därvman kliver på. Så jag fick kuta över till andra sidan för att inte missa den.sen efter att man var och åt så gick man till dressmann och köpte lite kläder som är värt att sätta på sig. Det behövs i garderoben som kassörskan sade när man skulle betala.Efter dressmann gick man till systemet för att sedan köpa lite ciders till kvällen. Sen så köpte vid lite grillsaker för att göra iordning idag.Ikväll blir det att dricka det som inte dracks upp igår. Så vi får se hur det kommer att sluta. Det kommer då. F

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards