kallegoeswritning

Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Kalle Larsson - 1 januari 2011 23:07

Första kvällen på det nya året har snart gått. Just nu kollar lite smått på hundtricket. Det finns inget annat att kolla på. Funderar att gå och lägga mig eller inte, känner att jag har så himla ont i huvudet. Hade det igår med en sväng och just nu så har jag det igen. Kanske håller på att bli sjuk eller nått. Eller jag vet inte. Det är väl något jag har fått för mig.

Ska väl kolla klart på filmen, sen får vi väl se vad som händer. Ni får ha det gott och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 1 januari 2011 18:33

Såg på aftonbladet att han och sin fru befaras vara döda i en brand i deras hus i Skara, de har gått igenom en femtedel utav huset, men inget har hittats. Har sett en del repotage om han och om hans skådespeleri på teven. Tycker att det är lite träligt att göra sånt när man inte har en bekräftelse om han är död eller inte. Tänk om han inte ens befann sig i huset då det brann. Träligt att ha massmedia har printat ut det ena och det andra om hans liv som om han vore död. Varför inte vänta tills det är bekräftat? Förstår inte hur ivriga journalister kan vara. Men de vill ju ha så bra story som möjligt antar jag.

Jag hoppas innerligt att Per inte har omkommit och att både han och hans fru var någon annanstans då de inträffade.


  

Av Kalle Larsson - 1 januari 2011 16:43

Nu hade jag tänkt att köra på det som jag har skrivit om förut att jag kommer att skriva om mig i olika delar. Idag tänkte jag först berätta om mig själv:

Jag heter Kalle Larsson och jag bor i en liten by som heter Guldsmedshyttan norr om Örebro. Jag är 21 år gammal och bor i en liten villa tillsammans med mina 2 föräldrar och mina 2 katter. Jag har en storasyster, Anna, som bor i Lindesberg. Jag är en snäll, omtänksam och tystlåten kille som gillar att filosofera om olika saker. Ser ljust på livet i allmänhet, bara man engagerar sig så blir livet som man har tänkt sig.

 Just nu så praktiserar jag på ett äldreboende i Lindesberg som heter Tallåsen och har inte varit där särskilt länge, började förra måndagen med det. Jag tog studenten år 2009 och då gick jag ut samhällsvetensapliga linjen. Drömmer stort om att slå igenom att bli författare, det är min dröm och jag har några idéer om vad man skulle skriva om. Hoppas att drömmen kommer till uppfyllelse.


  

Av Kalle Larsson - 1 januari 2011 15:29

Då var listan klar. Det finns så mycket som har hänt under 2010, så en del kom inte ens med. Men det här vad jag kommer ihåg:

Januari:
Det var den kallaste vintern sedan hur många år tillbaka.  


Amy MacDonald konsert i Stockholm.

  


Kusinbarnets dop.

  



Februari:

Sverige tog en massa medaljer i vinter-OS i Vancouver i Kananda.



Mars:


Anna Bergendahl vinner Melodifestivalen och floppar i ESC.

  



Mattias Andreasson vann lets dance.

  


April:

Askmolnet från Island.

  


Maj:

Syrran kommer hem från Australien.

  


Lady Gaga i globen.

  


Juni:
Slutar skolan för gott (om jag vill).

  


En av årets bästa filmer på bio hade premiär, Eclipse:

  


Juli:

Pink-Konserten i Göteborg.

  


Augusti:

London resa

  


Återförenades med Manda som vän.

  



September:

Efter många bloggbyten på bloggplatsen, så blev det slut på det med alla byten och jag har nu haft kvar min sedan September månad!

  



Oktober:
Träffade en ny vän via bloggplatsen, Elisa. Det var jag som började att kommentera hennes blogg och sedan så har det bara fortsatt att vi har kommenterat varandras blogg. Jag tycker att hon är supertrevlig, härlig tjej med ett glatt leende på läpparna. Hon är en positiv person som vill allas bästa :)
  


Daughtry konsert i Stockholm.

  


November:

Började på Work For You för att jobbsökning.

  


December:
Att jag fick praktik på Tallåsen.


Jay vinner idol 2010.

  



Detta var nog en del av det jag minns utav, det finns hur många saker som helst som jag skulle kunna ta upp här, men det skulle nog ta hela dagen för mig att samla information.

Av Kalle Larsson - 1 januari 2011 12:36

Hallå allihoppa!

Jag vaknade inte för så länge sedan och då när jag vaknade så kände jag att det var en skum känsla inom mig. Det är nog att jag är inte så himla van med att det är 2011 än. Det är nog där det kan bero på.

Nått annat som verkade skumt var att jag drömde något skumt. Jag minns inte allt, men det jag kommer ihåg var att jag håll på att gå in på någon stort matvaruaffär som ica maxi eller nått och leta efter grejer till min nya lägenhet som befann sig någonstans i Sverige (inte i Örebro län). Men sen helt plötsligt så befann jag mig ute mitt i smällkalla vintern springandes med en avlång, rund kruka med plast grenar i den. Sen ringde min ena faster och frågade en massa om vad jag gjorde och så vidare. Efter det så var drömmen slut och den var hur konstig som helst. Så det var lite skumt det med, hehe.

Nu ska jag väl ta och käka någon macka eller två. Sen så ska jag nog skriva om året 2010 om vad jag minns utav den. Kommer säkert att missa något, men det är bara att ni hojtar till och säger att det här och det här missade jag. Det som jag inte har skrivit om får väl låta vara oskrivet, det är något som jag inte kommer att gå in och lägga till ännu mera.

Ni får ha det så bra allihopa och ta hand om er så höres vi lite senare.

Av Kalle Larsson - 1 januari 2011 01:39

Då var det dags att säga farväl till 2010 och sedan välkomna 2011. Känns lite konstigt, men det vänjer man sig med. Det ska bli så spännande och se hur detta år kommer att bjuda på. Förhoppningsvis många bra saker som man kan glädja sig av. Just nu sitter jag fortfarande hos grannarna och kollar när yngsta dottern i familjen spelar ett spel på xbox medan jag sitter här vid datorn. Igår hade jag tänkt på att skriva om vad man minns om 2010, men det gick inte så bra. Fick ett uppdrag av mor och far och göra någonting så det blev ingenting att skriva om året. Det kanske blir så att man skriver om det senare under dagen. Vi får se. Nu ska man fortsätta att kolla på när grannen spelar spel och jag ville bara skriva några rader på årets första blogg och sen önska er alla gott nytt år. Ha det så bra alla och sköt om er och ta hand om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards