kallegoeswritning

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Kalle Larsson - 29 januari 2011 13:19

Nu har man varit och tränat med Sami. Det var hur skönt som helst som vanligt. Känner nu att man inte blir lika trött när man går kommer hem och på kvällarna som man var förut. Det börjar liksom gå bort det där. Så det är skönt det med på ett sätt.

Sen efter träningen gick vi till bolaget och köpte lite dricka till kvällen som man ska ta sig innan man sa ge sig iväg på krogen ikväll. Det blir bistro bellman iaf. Så det ska bli kul att gå ut för en gång skull. Det var ett tag sedan och göra lite annat.

Sedan så åkte vi vidare till bokia där jag skulle köpa en bok för att det var så att jag hade med mig en presentkort som jag fick i julklapp som jag använde. Jag köpte nattvandraren av Andrew Taylor. Har alltid velat läst hans böcker och de verkar så himla bra. Så nu får jag se hur den boken är iaf. Sen får jag låna resten på biblioteket eller så.

Just nu kollar jag på lets dance reprisen från igår och just nu håller de på med röstningen. Det blev Anders Bagge som fick lämna lets dance. Så är det.

Men nu så ska jag nog kolla vidare om det är något annat man kolla på. Ni får ha det så bra så höres vi nog lite senare. Sköt om er.

Av Kalle Larsson - 29 januari 2011 00:37

Denna fredag blev inte så tokig ändå faktiskt. Kollade på sex and the city 2 med Sami nu då, och den var inte så himla tokig fast den var den ultimata tjejfilmen. Tycker att Samantha är så himla störtskön på nå vis fast hon är sån player och knullar runt. Det är det att hon har sådan attityd mot allt går henne till mots. Är det något som är fel så är hon där och hugger direkt.

Tycker på något sätt att den här är rätt okej faktiskt (fast det är en tjejfilm). Så mer än så tycker jag faktiskt inte, inget djupare än så och så får det bli.

Ne, nu så får det bli sängen. För nu är man sååå trött!

Men ni får ha det så bra allihopa.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards