kallegoeswritning

Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Kalle Larsson - 7 januari 2011 19:42

Är det någon mer än jag som ska se premiären för Let´s dance ikväll? Eller rättare sagt om en liten stund. Det ska bli spännande att se årets säsong. Men man blir ju allt lite tokig av reklamen som går var och varanann minut på tv4. Jag vet inte hur många miljoner gånger den har gått på reklamen bara den här veckan där Alexander Rybak och Björn Ranelid muckar med varandra. Det är nästan på gränsen att det blir för tjatigt att man inte vill se för att de tjatar så förbannat mycket.

När man talar om trollen så reklamen just nu på 4an, haha. Herregud vad komiskt, hehe.

Ne men vi får väl se vad händer på dansgolvet ikväll då kära läsare.

Kommer ni att kolla ni med?


  

Av Kalle Larsson - 7 januari 2011 19:31

Idag precis innan jag skulle sluta praktiken så började jag få lite ont i huvudet. Men jag brydde mig inte mer om det, jag trodde att de skulle vara något som kom så här plötsligt och sedan försvinna igen. Men icke sa nicke. Det höll i sig tills jag kom hem igen då jag tog brustabletter. Trodde att de skulle gå vägen med det. Men det gjorde det inte. Jag hade lovat Sami att vi skulle prata vid facebook. Men så blev inte fallet. Jag gick och vilade en sväng och nu när jag vaknade för en liten stund sedan så gick huvudvärken över- Hoppas att man inte får mer huvudvärk i fortsättningen. Jag fick tanken om att man kanske håller på att bli sjuk, jag vill inte bli sjuk. Många på Tallåsen där jag praktiserat så både förkyldning och magsjuka gått bland personalen. Kanske får något sånt snart, hoppas inte det!

Men det vet man ju aldrig, det visar sig om inget annat. Jag vill inte det här. Det är ju så jobbigt.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards