kallegoeswritning

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Kalle Larsson - 10 januari 2011 23:01

Då är det måndag och en ny veckan. Snart är denna måndag slut och det känns ju helt förjäkligt. Det känns som att tiden går alldeles för snabbt. Om måndagar går snabbt över, så är tiden alldeles för snabbt.

Idag så kändes det som att dagen gick som en smäck. Gick upp vid 9 tiden och åt frukost. Åkte sedan med 10:45 bussen till stan för att få lite papper iskrivna av min coach. Sedan tog hon och jag sällskap till arbetsförmedlingen där jag skulle lämna papprena och coachen skulle på möte.
Efter det så bar det av till nautilus och träna lite innan praktik. Jag gick även till lidl för att köpa mig lite frukt till kvällen när vi hade lite rast. Jag köpte ett gäng med päron.

Det var lite roligt, för jag hade lagt alla mina päron i ett kylskåp där man brukar lägga matlådor och sånt när man ska äta och lite annat. Det var så här när jag skulle ta fram alla päronen och skulle ta 2 av de och äta, så kollade en av personalen konstigt åt mitt håll och ser att jag hade en radda full med päron precis som att jag skulle trycka i mig alla päronen direkt. Hon sa och sen kollade på en annan personal "Oj, kolla, Carl är hungrig idag" och sedan skrattade hon. Det var en rolig min hon fick när hon fick syn på alla päronen som jag tog fram, precis som att jag skulle äta allt på en gång.

Men nu så sitter jag här och klockan är över 23. Jag borde ligga och sova vid det här laget, för att jag ska praktisera dag imorgon. Så då borde jag vara tillräckligt pigg tills imorgon.

Ni får ha det så gott och ta hand om er. Sköt om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards