kallegoeswritning

Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Kalle Larsson - 16 januari 2011 21:09

Sitter just nu och tar det lilla lugna och kollar på morden i midsumer samtidigt som jag mumsar i mig kexchoklad. Efter att jag och Sami var till Kopparberg där det var bandy (så paff som man blev att det var), så åkte vi förbi statoil och jag köpte lite kexchoklad. Det som är så gott. Och inte innehåller de så mycket socker heller som man kanske tror att de gör. Kom ihåg när man gick på gymnasiet, då var folk från apoteket och hälsade på och stod utanför matsalen och hade massa godis i skålar och en lapp bredvid där det stod hur många sockerbitar det finns i vardera godis. Jag kom inte ihåg exakt hur många sockerbitar där det var i kexchoklad, men det var inte mycket kan jag lova. Det är därför jag brukar oftast hålla mig till kexchoklad.

Imorgon så är det praktik som gäller igen. Det ska bli skönt att börja igen efter helgen. Sen efter praktiken så är det att träna igen. Styrketräning och simning. Det ska bli gött faktiskt.

Nu ska jag kolla vidare på morden i midsummer. Ni får ha det gott och ta hand om er. Sköt om er.

Av Kalle Larsson - 16 januari 2011 17:25

Snart så beger man sig till hålan Kopparberg. Sami ska dit och spela innebandy. Är tvekis om det blir någonting som vanligt. Men vi får väl se. Han kommer när som helst och plockar upp mig. Men vi ses och höres lite senare. Ha det gott.

Av Kalle Larsson - 16 januari 2011 00:08

Haha, kollade på David Hellenius program Hellenius hörna igår kväll. Och vid slutet på programmet när han gjorde parodi på Mads Mikkelsens reklam för resor på teven och sjöng en låt om Dagarna. Haha, den är så sjukt bra och man skrattar ihjäl sig åt det klippet varje gång man kollar på den. Man dör utav skratt. Bäst ni kollar och se vad det är.


Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards