kallegoeswritning

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Kalle Larsson - 30 januari 2011 17:34

Då var snart kväll så här på söndagen. Ska snart över till grannen för att umgås med de lite granna. Det blir nog att kolla på solsidan som är idag. Det som är så himla bra svensk serie. Det är så förbannat roligt så man skrattar ihjäl sig varje gång man ser ett avsnitt. Så vi får väl se vad det bjuds på idagens avsnitt. Sett lite granna som de visar på reklam, så det verkar roligt iaf.

Har inte gjort så mycket idag, för det mesta läst en bok med Martina Haag, underbar och älskad av alla. Den filmen är rätt okej, men sen tänkte jag att jag skulle ta och läsa boken. Men hittills tycker jag att jag inte känner igen någonting, fast jag har kommit 50 sidor i den. Men det visar sig nog senare när jag läser vidare.

Ska väl kolla runt på internet och se vad som finns att se. Ni får ha det så bra och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 30 januari 2011 12:17

Gud vilken otrolig kul kväll det var igår. Den roligaste på bra länge. Jag och Sami var hos honom vid 18, då vi började dricka. Då dunkade vi lite musik som vi kunde ha i bakgrunden och digga till under tiden.

Sen när klockan var 21:30 så var det dags att åka in mot stan. Då gick vi till Pelle och var där en stund innan vi gick vidare mot bistro bellman. Pelle tänkte inte gå ut igår, eftersom han skulle hämta sin tjej senare. Men sen ringde han henne och det behövde han inte. Så han följde med. Det var roligare faktiskt.

Sen var det dags för bistro då man kom dit vid 23:30. Då fick man stå i kö en stund innan man kom in.

Väl inne så träffade man på en massa roliga personer som man inte har sett på ett bra tag. Så det var väldigt kul faktiskt.

Sen när det var slut så gick vi tillbaka till Pelles och Emmas lägenhet. Där satt vi och pratade lite till 5:30 då man åkte hem. Jag lade mig på deras soffa och somnade i en stund. Sen kvicknade jag till, hehe.

När man kom hem igen, gud vilken huvudvärk man fick då. Var tvungen att ta alvedon. Då efter så var det raka vägen till sängen och sova. Och jag vaknade för en timme sedan ungefär. Så det blev inte så många timmar sova. Men så kan det vara ibland.

Nu ska jag nog äta nått, det börjar kurra i magen på en. Får se vad det finns att ta.

Ni får ha det så bra och ta hand om er så höres vi lite senare.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards