kallegoeswritning

Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Kalle Larsson - 15 januari 2011 23:42

Det var inte igår man såg ett par skräckisar som har ungefär 10 år på nacken. Har sett på gamla kult skräckisar som jag vet vad du gjorde förra sommaren och jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren. Båda två efter varandra. Fick de på blu-ray nu i veckan som var. Äntligen säger jag bara. Det som har varit sånt krångel med att få 2 filmer från discshop när jag köpte de. Jag köpte de ungefär 1 och halv vecka innan jul och sedan fick jag de i veckan. Och discshop som brukar vara snabba med att skicka ut filmer när man väl har betalat eller om man ska betala med faktura. Nu gick det ju nästan 1 månad innan man fick filmerna. Jag som hade betalat och allt. Jag fick hem en räkning där det stod att jag inte hade betalat för filmerna, fast jag hade gjort det. Det tyckte jag var skumt. Men det fick jag iaf göra ändå, för den här gången. Men om det händer liknande under nästkommande köp så kommer det att ringa och skälla lite.

Men nu har jag iaf filmerna som tur är och de har hamnat där de ska. Vilket är väldigt skönt må jag säga er.


     

Av Kalle Larsson - 15 januari 2011 18:25

Sitter och kollar just nu på Det okända på tv4 plus. Ett program som jag varmt rekomenderar från hjärtat. Det är någonting som jag gärna följer och tycker att det är så spännande att se.

Idagens program är de i sätra brunn där de håller på med källvatten. Där spökar det rejält. Nu är det reklam. Ska vi spännande och se hur det går. För det är Terry Evans som är medium i programmet.

Ska nog kolla på en och annan film ikväll. Får se om det går någon på teven eller om man ska se på någon film som man har i samlingen. Får se vad som händer.
Men ni får ha det så bra och ha det så gott.



  

Av Kalle Larsson - 15 januari 2011 16:08

Äntligen så har jag hittat den låt som jag har forskat efter sedan 7 veckor tillbaka. Jag tycker att den är så bra, men vet inte vad låten heter eller vad hon som sjunger låten heter. Och inte nog med det att min jobbcoach frågade mig vad låten heter. Och jag som sa att jag om jag får höra någon gång vad låten och sedan vad artisten heter, så skulle jag berätta det för henne. Och i onsdags så åkte jag med syrran in till stan för jag började kväll då. Och medan vi åkte in till stan så hör vi låten spelas på radion och jag får upp med mobilen ur fickan och försöker hinna med att skriva vad den heter. Men det enda som jag får med är artistens efternamn. Så nu har jag enda sedan onsdags fått leta på spotify på namnet Doolittle. Och nu när jag sökte på youtube så hittade jag äntligen låten. Och man blir ju så glad när man har letat fram något som hat tagit så lång tid.

Så nu har jag äntligen hittat Eliza Doolittle - Pack up. Med tanke på Eliza, så tänkar jag på Elisabeth (brizen.bloggplatsen.se) som brukar kallas Elisa med S. Så från och med nu så kommer denna låt får mig att tänka på henne genom namnet Eliza.

Nu får ni äntligen höra låten som jag talat om nu.


Av Kalle Larsson - 15 januari 2011 15:50

Nu är man hemma från Örebro där mamma har köpt en dator och inte nog med det. Hon har till och med köpt en ny mobil också. Inte illa. Sen gick vi in till Marieberg och kollade lite granna. Det fanns billiga skjortor på dressman. Så jag ångrar mig att jag inte köpte några. Det var ett pris av 75 kronor styck samt 150. Det är ju rena rånet tycker jag. Det var inte alls farligt. Men jag som stod och velade gjorde ingen klipp där.

Sen åt vi på Max och senare åkte vi vidare till coop forum i Lillån och handlade. Såg att det fanns 50 procent på pocket böcker. Så jag köpte iaf det för 75 kr. Billigt och bra.

Tills slut så var det bara raka vägen hemåt. Så nu sitter jag här och tar det lugnt medan pappa fixar med mammas dator med inställningar och allt vad det innebär.


      


Mina pocketböcker. Det blev hundrahåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson och sedan segraren står ensam av Paulo Coelho.




Mammas nya dator :)





Och mammas nya mobil :)

Av Kalle Larsson - 15 januari 2011 09:35

Idag blev det inte att åka till Lindesberg till expert. För den dator som mamma ska köpa fanns inte där. SÅ pappa, jag och mamma får dra till Örebro en sväng och åka till expert som finns utanför marieberg.
Så vi lär dra nu för de öppnar 10. Så vi får höras lite senare under dagen. Ha det bra alla och ta hand om er. Sköt om er också.

Av Kalle Larsson - 15 januari 2011 00:27

Imorgon innan 14 så ska man troligen bege sig till Lindesberg för att följa med mor för att hon ska köpa en ny dator. Ska in till expert som finns där och pappa såg en dator som såg ut att passa mamma. Den dator som mamma brukade använda förut har blivit så himla krånglig med internet. Man blir ju helt tokig på sånt. Och sen har den datorn några år på nacken också, så det är nog dags att införskaffa en av en anledning till. Så vi får väl se imorgon hur det kommer att se ut.

Ska väl ta och lägga mig nu så småningom. Ska kolla lite på ett program utav hellenius hörna, de allra sista programmet som de sumerar säsongens allra bästa delar. Det kan vara kul att kolla på. Men vi höres och ha det så gott. Ta hand om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards