kallegoeswritning

Alla inlägg den 2 juni 2011

Av Kalle Larsson - 2 juni 2011 22:46

Då är det väl dags för en annan att tänka på refrängen och gå och lägga sig. Ska upp om sisådär 6 timmar. Mor och jag får åka iväg rätt så tidigt om vi ska hinna med allt om vi ska fika på vägen och ha några toastopp. Det hela börjar klockan 11 och måste vara där i god tid. Bör vara där minst en kvart före.

Får väl se om man hinner skriva nått inlägg imorgon om man har nån minut över. Det visar väl sig.

Men ni får ha en toppen bra helg ni andra så höres vi mer antingen imorgon kväll eller på lördag. Antingen eller.


Ta hand om varandra och om er själva.

Av Kalle Larsson - 2 juni 2011 19:14

Då har man kommit hem från ett besök i Lindesberg. Vi var tvungna att tanka bilen så vi både kommer till och från  Stockholm. Sen så stannande vi förbi mammas kompis en sväng och prata lite allmänt om allt. Efter det så blev det att handla lite på hemköp. Jag köpte lite svallertidningar så att jag har något att läsa på dit vägen. Sen var jag bara tvungen att köpa någon ny choklad som innehöll hasselnötter och maräng. Jag som älskar maräng blandat med choklad så var jag bara tvungen och köpa och testa hur den smakade. Nu har jag gjort det och kan mer än säga att den är supergod! Jag älskade den redan vid första tuggan. Det är verkligen en sak som ni ska prova nu när det börjar bli helg. Om ni nu ska köpa godis vill säga, så testa den verkligen. Your senses like that ;) hehe.

Ne nu ska jag packa lite tills imorgon och fixa lite. Provade min skjorta som jag skulle ha på mig imorgon. Upptäckte att den var kortärmad, men jag hade tänkt att den skulle vara långärmad. Men som tur så kommer det bli vara varmt imorgon i Stockholm så det kommer passa bra till vädret fast det blev fel.

Men nå ja, ni får ha det så bra och ta hand om er. Ta hand om varandra framförallt!



  


Av Kalle Larsson - 2 juni 2011 11:54

Har nu på morgonen hållit på lite med spotify. Har letat efter ny musik som kan vara bra för listan, få lite nytt ibland. Kanske dags att lyssna lite på sånt som man kanske inte lyssnar på tidigare, eller så. Vore lite klokt faktiskt för att kunna bredda ut sin musikkintresse.

Ska nu iväg till ica med mor och sen blir det vedhö hela dagen.


Men ni får ha en bra dag idag. Ta hand om er allesammans.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards