kallegoeswritning

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Kalle Larsson - 14 juni 2011 22:37

Hjälp, vad ska man ta sig till? Vet snart inte vart jag ska ta vägen. Är urtråkad till 100 % och det finns inte så mycket att göra, inte ens på teven vill de vissa nå intressant att visa. Så vad ska man göra? Har haft en berättelse som har lagrats inom mig hela dagen. Vet vad den ska handla om, men sen att hur den ska få sin början är en annan sak, har flera varianter, men vet inte vad som blir bäst. Får klura ut det på nå vis.

Så vad skulle ni göra i min situation? Är så urtråkad så att man håller på att klättra på väggarna.


Kommentera gärna är ni snälla.

Av Kalle Larsson - 14 juni 2011 19:13

Tror jag har kommit till den del av min bloggprocess att jag inte alls vet vad jag ska skriva för någonting. Känner att det bara står helt stilla, precis som att det vore skrivkramp. Det är det att jag inte har lust, det har jag verkligen när det gäller att skriva. Men det är som att man sitter här när man väl har loggat in på bloggplatsen att man tänker "Jaha, vad ska man skriva idag då?". 

Så ni får väl vänja er att man inte kommer att skriva så mycket som ni är vana med att jag gör.

Ska väl ta det lugnt nu så här på kvällskvisten.

Ha det så bra alla och ta hand om er och varandra.


Kommentera gärna!

Av Kalle Larsson - 14 juni 2011 10:13

TIsdag idag. Undra vad som händer då? Inge speciellt. Skulle behöva åka in mot stan för att lämna ett par böcker, gjorde det inte sist jag var där. Men pappa ville ha hjälp med någonting, så jag tror jag får lugna mig tills imorgon, för det är ju då de ska lämnas in. Det sista inlämningsdatumet är imorgon.

Inatt så kollade jag på en gammal svensk film 1993 och då var det om en pojke som levde i en familj där pappan var socialist och var väldigt hård mot sina barn. Medan mamman var judinna och sålde kondomer i smyg för att inte pappan skulle märka något, hehe. Varför hon gjorde det i smyg vart för att det var olagligt på något sätt. Kollade nämligen inte från början dock om det skulle ha vetat något då. När den här pojken får syn på det i mammans butik att hon gör så, så får han massor utav tankar att sälja kådisballonger och göra kådisslangbellor. Den var lite sjuk på sitt sätt, lite små rolig i vissa stunder.

Men den här pojken kände jag så väl igen. Jag har sett han i några andra filmer som "strandvaskaren" och "ondskan". Men kommer inte ihåg vad han heter. Inte visste jag att han var skådis redan som barn, det var något nytt faktiskt. Jag satt länge och funderade på vem det kan vara tills det slog mig vem det var.


Så vad ska ni andra göra idag då?


Kommentera gärna!

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards