kallegoeswritning

Alla inlägg den 26 juni 2011

Av Kalle Larsson - 26 juni 2011 20:16

Såg för en bra stund sedan att jag har kommit upp till 1000 kommentarer här på bloggen. Det är helt ofattbart. Det är hur kul som helst. Jag såg att man hade även skrivit 625 inlägg med. Nu kanske det låter som att det är jätte lite med kommentarer, att det är typ 1 kommen kommentarer på varje inlägg möjligtvis 2 på vissa. Men för mig så är det mycket ändå, spelar ingen roll.

Ser iaf emot många flera kommentarer i framtiden. Det är ju trots allt dem bland annat som gör så att man vill skriva ännu mera på bloggen.

Hoppas att alla får en toppen bra kväll. Får se om man ska se på nån film. Ska först kolla om det går nån bra på teve.


Ta hand om er och varandra.

Av Kalle Larsson - 26 juni 2011 17:54

Undra vad man ska hitta på nu då? Blev så rastlös helt plötsligt. Gick aldrig ned till affärn som jag ville. De började regna, då är man inte så sugen på att gå ned direkt. Och mor skulle inte ned heller. Så det får bli en annan dag då. Inget att göra någonting åt.

Funderar på att skriva en novell. Tänkte överlåta en annan komma på historien, karaktärerna och miljön. Och så skriver jag. Inte för att jag inte kan komma på någonting själv eller att jag är alldeles för lat för det. Det är bara det att det skulle vara kul och se om man har tänkt samma när man väl har skrivit klart. Ett kul, litet, psykologiskt test liksom. Skulle vara väldigt kul. Så om det är nån som redan som har en story klar i huvudet så är det bara att höra av sig så är jag redo för att skriva och sen så lägger jag upp den här bara så får ni läsa den.

Annars så skriver jag en alldeles egen novell. Tänkte nog börja lite smått nu hade jag tänkt.

Ni får ha det så bra och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 26 juni 2011 12:52

Då var det söndag. En helt vanlig söndag utan några konstigheter. Har inte gjort något speciellt sen jag vaknade. Men funderr dock på att gå ned till affärn. Ska köpa en bok som jag såg att jag ville ha igår. Då köpte jag den inte. Var så osäker om jag hade den hemma. Om ni undrar så finns det böcker som kommer från the bestseller listan i New york. Och nu på senare tid så har ica köpt in en hel del såna böcker och jag har väl runt 10 stycken sådana böcker här hemma. Då har mitt minne liksom saggat ihop sig och börjat att glömma bort vilka jag då har.

Boken heter Sekten och den handlade typ om en kille som hamnar i någon slag sekt och då får man följa hur det kommer att gå för honom.

Ja, men vi får väl se när jag trillar ned till ica då. Får väl se om det kommer att bli ganska nyligen.



Vad ska ni göra idag då?

Av Kalle Larsson - 26 juni 2011 01:39

Nu tar jag och lägger mig. Känner att tröttheten börja komma med stormsteg, snart så ligger jag väl däckad framför tangentbordet om jag inte lägger mig snart.


Sov gott och ta hand om er så höres vi mer imorgon.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards