kallegoeswritning

Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Kalle Larsson - 11 juni 2011 23:37

Sitter och kollar på film under ledning av att åskar och regnar ute. Det låter som att det håller på att hagla ute. Jag kollar på deraild med Jennifer Aniston i huvudrollen. En av de bästa skådisarna som finns på denna jord och alla hennes filmer är så himla bra. Och hon ser inte så dum ut heller för att vara över 40. Men vem säger att man inte kan vara det när man har passerat 40? Tror att det är någon fix idé alla unga människor har som tror att bara för att man har passerat 40 så går allt neråt. Att det är vid den åldern då rynkerna börja komma, man börjar bli tjockare med åren och allt sånt. Men vem säger att det behöver vara så?  Ne, just det, ingen.

Nåja, undrar om jag ska kolla färdigt på filmen. Den är ju snart slut. Men ni får ha det så bra och ta hand om er och speciellt varandra.

Av Kalle Larsson - 11 juni 2011 19:37

Har bara tagit det lugnt idag. Det har inte varit så pass bra väder som det var i förmiddags. Ikväll så ska man kolla på sommarkväll som är på svt 1. Det är ett program som är lite som sommarpratarna. Det är en kända människor som sitter och pratar om olika samtalsämnen, men skillnaden är väl att de inte hör sina sommarpratar program och diskuterar kring där.

Men ni får ta hand om er och ha det så bra så höres vi mera senare. Ha det bra och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 11 juni 2011 11:34

Gud vad trött man känner sig fast man har sovit som enstock under natten, vill bara ligga och sova mera. Men det känns lite väl onödigt att sova nu när det är så fint väder ute. Just så spelar jag lite musik från spotify från teven som pappa har lagt in. Det är ganska gött faktiskt.

Snart funderar jag att gå ut till solen så man inte sitter inne hela dagen. Men ni får ha det så gott och ta hand om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards