kallegoeswritning

Alla inlägg under januari 2011

Av Kalle Larsson - 10 januari 2011 23:01

Då är det måndag och en ny veckan. Snart är denna måndag slut och det känns ju helt förjäkligt. Det känns som att tiden går alldeles för snabbt. Om måndagar går snabbt över, så är tiden alldeles för snabbt.

Idag så kändes det som att dagen gick som en smäck. Gick upp vid 9 tiden och åt frukost. Åkte sedan med 10:45 bussen till stan för att få lite papper iskrivna av min coach. Sedan tog hon och jag sällskap till arbetsförmedlingen där jag skulle lämna papprena och coachen skulle på möte.
Efter det så bar det av till nautilus och träna lite innan praktik. Jag gick även till lidl för att köpa mig lite frukt till kvällen när vi hade lite rast. Jag köpte ett gäng med päron.

Det var lite roligt, för jag hade lagt alla mina päron i ett kylskåp där man brukar lägga matlådor och sånt när man ska äta och lite annat. Det var så här när jag skulle ta fram alla päronen och skulle ta 2 av de och äta, så kollade en av personalen konstigt åt mitt håll och ser att jag hade en radda full med päron precis som att jag skulle trycka i mig alla päronen direkt. Hon sa och sen kollade på en annan personal "Oj, kolla, Carl är hungrig idag" och sedan skrattade hon. Det var en rolig min hon fick när hon fick syn på alla päronen som jag tog fram, precis som att jag skulle äta allt på en gång.

Men nu så sitter jag här och klockan är över 23. Jag borde ligga och sova vid det här laget, för att jag ska praktisera dag imorgon. Så då borde jag vara tillräckligt pigg tills imorgon.

Ni får ha det så gott och ta hand om er. Sköt om er.

Av Kalle Larsson - 9 januari 2011 23:46


listen and comment!

Av Kalle Larsson - 9 januari 2011 23:23

Gud vad slut man känner sig nu. Vill vara upp längre, men det känns som att man inte klarar av att vara uppe en minut till. Men det blir väl så småningom att man lägger sig snart. Det får väl vara.

Kollar på nån serie just nu som jag inte vet vad den heter på svt1. Den verkar lite sisådär, men orkar inte kolla vidare vad det finns för nå annat att kolla på. Det får vara det med det, hehe.

Får väl kolla runt på internet om det finns någe att kolla på.
Men ni får ha det så bra. Ha det så gott allesammans så höres vi.

Av Kalle Larsson - 9 januari 2011 19:49

Alldeles proppmätt är man av alla olika kakor man fick utav syrran på hennes födelsedagsfirande. Det var gott dessvärre. Det var en lyckad dag för henne tycker jag alltid. Gud vad glad och förvånad hon blev när hon fick kameran av min pappa och även mig och mamma. Hon har ju velat haft en kamera efter det att hon har varit i Australien i 1 och ett halvt år. Det kan jag förstå med tanke på att det finns så mycket man vill fotografera när man är ute om resande fot. Då vill man ju nästan ta kort för varje meter man tar. Så det är inte så konstigt allt inte.

Så av mig fick hon en bok. Av Paulo Coelho (lite stavningsfel där). Kom tusan inte ihåg vad titeln hette, hehe. Men det kommer jag på snart ska ni se när jag väl har skrivit klart det här inlägget.

Nu så sitter jag hos grannen och ska kolla på minuten som börjar snart. Så det ska bli kul och se vad det är för människor idag. Hittills så har det bara varit lite skumma typer, helt egna av sin egen natur. Det är kul att se ändå hur man än är. Så nu är det väl bara att bänka sig.

Ha det så gott allesammans så höres vi senare. Har sovmorgon imorgon för att jag kör eftermiddag imorgon. Så kommer antagligen skriva ett inlägg senare än vad jag brukar göra så här när man har praktik. Sköt om er alla så hörs vi.

Av Kalle Larsson - 9 januari 2011 11:32

För det är systers födelsedag, hurra hurra hurra. Senare idag så blir det att åka till Lindesberg för att fira henne. Jag köpte en present till henne i fredags. Men jag kan inte tala om den för inte ta risken om hon skulle läsa det här inlägget idag. Hon har nog fullt upp med att fixa med sin dag, men man vet ju aldrig. Så jag tar inte risken.

Så det blir att invänta tills man ska fara iväg. FÅr kanske ta och kolla en film för att fördriva tiden. Eller så ska jag läsa en god bok.

Så vi höres väl vid ett senare tillfälle. Ha det så gott och ta hand om er.


  

Av Kalle Larsson - 8 januari 2011 12:42

Kom nyss hem från min faster och hälsade på. Min kusin vär där med sin kille från Säffle och med sig hade de deras lilla prinsessa som de fick för bara 1 månad sedan. Man hade turen med sig att hålla i henne. Men det var lite scary först, men sedan gick det bra när man väl höll i henne ett tag. Hon var så liten och söt. Jag jämförde hennes mini hand mot min gigantiska hand, hon kom knappt runt med sin lilla hand runt mitt finger ens. Det är så ofattbart att man själv har varit så liten och oskyldig. Tänk att vara så liten och så fri från problem och elände och bara vara inne i sin egen lilla bubbla.

Tänkte sedan efter att Sofia och hennes mamma kom och hälsa på (Sofia är nära vän med både kusinen och min syster) att någon kunde ha tagit kort på mig och lillan. För Sofia tog en del kort på lillan som hon troligen kommer att lägga ut på facebook ganska så snart. Kanske får sno en bild och sedan lägga ut här sen. Får fråga Sofia om det sen.


Senare idag bär det av till Linde för att träna med Sami. Sedan blir det att kolla på film och äta lite godis och pizza. Pizza var det ett tag sedan man käkade faktiskt. Det blir inte så ofta nu för tiden. Hellre att det inte blir ofta än att det blir varje dag i princip. Kom ihåg förut, då kunde man käka pizza och mc donalds 3 gånger i veckan. När man tänker nu, så känns det ganska äckligt. Men tur att det inte är så nu då. Jag skulle absolut inte hamna i det där träsket igen alltså när man höll på att misshandla sin kropp på det där sättet. Man tänkte väl inte på det på ett sånt sätt. Man tyckte bara att det var så gott när man trök i sig det man åt. Så är det.

Ne, nu så ska jag göra nå annat. Ha det gött och sköt om er.

Av Kalle Larsson - 7 januari 2011 19:42

Är det någon mer än jag som ska se premiären för Let´s dance ikväll? Eller rättare sagt om en liten stund. Det ska bli spännande att se årets säsong. Men man blir ju allt lite tokig av reklamen som går var och varanann minut på tv4. Jag vet inte hur många miljoner gånger den har gått på reklamen bara den här veckan där Alexander Rybak och Björn Ranelid muckar med varandra. Det är nästan på gränsen att det blir för tjatigt att man inte vill se för att de tjatar så förbannat mycket.

När man talar om trollen så reklamen just nu på 4an, haha. Herregud vad komiskt, hehe.

Ne men vi får väl se vad händer på dansgolvet ikväll då kära läsare.

Kommer ni att kolla ni med?


  

Av Kalle Larsson - 7 januari 2011 19:31

Idag precis innan jag skulle sluta praktiken så började jag få lite ont i huvudet. Men jag brydde mig inte mer om det, jag trodde att de skulle vara något som kom så här plötsligt och sedan försvinna igen. Men icke sa nicke. Det höll i sig tills jag kom hem igen då jag tog brustabletter. Trodde att de skulle gå vägen med det. Men det gjorde det inte. Jag hade lovat Sami att vi skulle prata vid facebook. Men så blev inte fallet. Jag gick och vilade en sväng och nu när jag vaknade för en liten stund sedan så gick huvudvärken över- Hoppas att man inte får mer huvudvärk i fortsättningen. Jag fick tanken om att man kanske håller på att bli sjuk, jag vill inte bli sjuk. Många på Tallåsen där jag praktiserat så både förkyldning och magsjuka gått bland personalen. Kanske får något sånt snart, hoppas inte det!

Men det vet man ju aldrig, det visar sig om inget annat. Jag vill inte det här. Det är ju så jobbigt.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards