kallegoeswritning

Alla inlägg den 1 juli 2011

Av Kalle Larsson - 1 juli 2011 21:04

Kollar på Nilecity med Johan Rehborg, Henrik Schyffert och Robert Gustavsson. Har hört väldigt gott om den av skolpastorn på Lindeskolan förut, så tänkte kolla vad de är för nått med egna ögon.


Vad händer för er ikväll då?



 

Av Kalle Larsson - 1 juli 2011 18:32

Hemma efter att ha varit med grannarna upp till deras sommarstuga. De har sådan mysig sommarstuga så att man nästan skulle vilja ha det själv, åka upp dit någon gång man känner för det.

Nu blir det chill resten av kvällen. Börjar känna att huvudvärken komma igen. Mamma är nere vid affärn, det skulle vara ett under om det vore så att hon helt plötsligt skulle få för sig att köpa huvudvärkstabletter. Men det tror jag då inte dock, men man kan ju alltid hoppas.


Ha en bra kväll allesammans och ta hand om er.



         

Av Kalle Larsson - 1 juli 2011 15:02

Då har man varit inne i Örebro ett tag med pappa. Men blev lite tveksam om jag skulle bli med eller inte. Jag fick sådan huvudvärk när jag vaknade imorse. Jag tog en tablett, men det hjälpte inte. Så tog jag 2 stycken efter någon timma igen och då blev det mycket bättre.

Vi åkte till Krauta och kollade på tak och så till altanen. HIttade lite men pappa skulle kolla med de i Lindesberg för att jämföra. Efter det så åkte vi till marieberg för att pappa skulle köpa lite t-shirtar och så. Då köpte jag short.

Jag gick även ned till Bokia, jag kunde bara inte låta bli att gå ned och kolla vad de hade för erbjudande. Då såg jag att de hade en ny månadens bok. Det var en bok som hette "niceville". Så det ska bli intressant att läsa sen.

Efter det så åkte vi och käkade. Det blev max idag.

Sist men inte minst så blev det biltema och sen hemåt. Det blev en trevlig tripp iaf.


Vad har ni haft det hittills idag då?

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards