kallegoeswritning

Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Kalle Larsson - 16 juli 2011 21:48

Då var man hemma igen från Norberg. Vilken underbar dag man har haft det där fast vädret inte har varit på topp. Det har mesta dels varit gråmulet, men framåt kvällen så sprack solen fram trots allt. Det har varit väldigt god mat med trevligt sällskap. Vi tog oss smörgåsbord som serverades där. Men när man väl började ta åt sig, så tänkte man att man kanske skulle ha tagit från trerättersmenyn istället. Pappa blev alldeles mätt av att äta en enda portion med mat. Det trodde han inte att det skulle vara då. Men vi tog det lugnt iaf, vi hade ju tid på oss. Vi kom dit runt 14:30 och de stängde 18:00, så tid hade vi ju på oss och äta.

Det blev ju ett par rundor när man skulle hämta maten. Är fortfarande helt mätt från smörgåsbordet. Känns som att man skulle kunna vara mätt i månader framöver.

Som sagt så var det en bra dag idag.


Hoppas alla hade en bra idag.


                   

Av Kalle Larsson - 16 juli 2011 11:03

Nu sitter man här en stund. Var nere hos pappa och gav han sin present och en kopp kaffe på sängen. Han fick lotter av mig eftersom han inte vill ha någonting egentligen. Men lotter kan man iaf ge tycker jag, det är det minsta man kan ge när någon fyller år. Ska väl åka om en timme ungefär till det stället som vi brukar äta varje år. Stället ligger vid Norberg och där ligger ungefär upp mot Fagersta. Resturangen heter Engelbrekts Wärdshus, vilket är en mysig resturang dä det inte är så stort och inte är så litet heller. Innan ska vi äta där, brukar vi fika vid en fik i närheten som heter Elsa Anderssons café. Där det också är ett mysigt ställe att vistas i.

Jag kommer att en hel del bilder så att ni kommer att får se hur det ser ut där och se själva hur mysigt det kan vara där.


Vad ska ni göra idag då?

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards