kallegoeswritning

Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Kalle Larsson - 7 juli 2011 23:46

Nu bara för 10 minuter sedan så såg vi hos grannen att de hade en igelkott på deras trädgård. Det var ovanligt stor, större än vad jag hade sett förut. Men söt var det iaf.


 

Från och med nu så får den heta Igelkotten Ivar!

Av Kalle Larsson - 7 juli 2011 20:49

Jag konstaterar nu att jag har ett problem. Det är nog ingen förvånadsvärt nyhet för många. Men jag kan säga att jag har en bok-beroende. Nu när jag var i stan idag så lånade jag en bok om Patrik Sjöberg. Sen när jag och mamma var nere vid ica för att panta en del burkar och flaskor som vi hade hemma, så köpte jag 2 böcker därnere. 2 för 89 kr. Det blev shutter island - Patient 67 (som är film nu) och den farliga leken av Mari Ljungstedt. Så kan man kalla mig för beroende eller vad? Jo, det är väl så det är.

Såja, nu är jag hos grannen och har kollat på Ernst. Smet in till deras dator som jag fick låna för att skriva några rader, för det är snart slut.

Senare så är det the killing med Joel Kinnamann. Ska bli kul att se på det andra avsnittet.


Hoppas att alla får en toppen bra kväll. Får skriva mer senare, får skynda mig att gå till de andra så de inte undrar varför jag sitter här än att umgås med de.

Ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 7 juli 2011 14:16

Är hos grannen och hälsar på innan man ska till stan. Lilltjejen i familjen satt och kollade på teve. Sen när de skulle äta mat så berättade hon att det var något skumt på teven. Hon satt och kollade på Oprah Winfrey show där de tog upp annorlunda healing. För att bota något som t.ex cancer så botar de som håller på med de stoppa in något i näsan och hålla på! Fan vad snusk. Och det här konstiga healingen hette John of God.

Sen blev jag lite intresserad och kollade på det resten av programmet. Då var det en kvinna som var med och berättade om att när hon hade bröstcancer för några år sedan så åkte hon till det här stället för att kolla vad det var för något. Det var att hon skulle ge det en chans. Då fick man se hur någon läkare stoppade upp en sax i näsan på henne utan som helst bedövning, hur långt in som helst. Där fick den sitta en stund och sen tog de ut den igen. Sen så klart blödde hon förstås.

De som håller på med sånt här är inte säkra på att man kan bota cancer eller vad man har för fel. En som var med i programmet sade att de behöver mer till att undersöka och få mer forskning på det.

Men jag klarade inte av att kolla så mycket på det eftersom det var så äckligt att se. Det var så ihärdigt och så... Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Men det var hemskt att se. Men nu i efterhand så kollade jag upp lite information om den här healing orginisationen eller vad man kan kalla det. Det är lite intressant, men så hemskt när de utför saker och ting.

Eftersom jag ska nu fara till bussen, så ska får jag ta reda på mer fakta sen och lägga ut här.


Men ha det så bra och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 7 juli 2011 12:16

Idag ska jag in till LIndesberg för att hämta boken om Patrik Sjöberg. Äntligen så fick jag ett sms igår om att den är inne nu. Så det blir en intressant läsning när jag får den i min hand. Efter det så blir det att fika med Jojjo. Det var ett tag sedan man träffade henne. Men det blir inte förrän vid 15:30 någon gång.

Under tiden tills dess så vet jag inte vad jag ska göra. Får se vad som finns att göra.

Men ni får ha det så bra och ta hand om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards