kallegoeswritning

Alla inlägg under november 2010

Av Kalle Larsson - 1 november 2010 22:06

Kollade på sommarpratarna idag och det var den sista avsnittet för hela program serien i år. Idag var Maria Lundqvist, Richard Wolf, Tina Ahlin, Klara Zimmergren och Micael Dahlén. Dessa personligheter pratade om singel livet och om hur livet är att vara ensam och hur ensamheten utan en partner eller vänner har påverkat dem under livet. Ensamhet kan drabba alla och svenskarna är de ensammaste folket i hela världen enligt vad aftonbladet hade skrivit i tidningen för ett tag sedan. Det stod att 40 procent utav Sveriges befolkning lever ensamma i hus eller lägenhet. Bara i Stockholm så lever 60 procent av stadens befolkning ensamma!! Det är en sjuk siffra. Då betyder det att över 600 000 människor känner sig ensamma eller är ensamma bara i Stockholm. Men egentligen så är det kanske inte så konstigt om man tänker efter. Jag tror att eftersom det bor så otroligt mycket folk i Stockholm så är det nog lättare att känna sig ensammare där en i en liten håla mitt ute på landet på några 100 personer. Jag menar att det är på sättet att man märks inte av på samma sätt i en storstad än i en landsbygd eftersom det är så många. I en landsbygd kan det vara skönt för att alla känner alla och det är en trygg känsla för de flesta. Men när det kommer till stor städer då det kryllar av folk som myror så är nog ensamheten enorm så att det är lätt att man liksom glömms bort på ett sätt.

Men den här artikeln om att svenskarna skulle vara de ensammaste befolkningen i hela världen tror jag att det inte spelar någon roll vart man än bor i landet, man känner sig mer ensam för det. Det är svårt att förklara varför det kan vara så. Men det tror jag nog.


  

Av Kalle Larsson - 1 november 2010 17:19

Jag skrattar ihjäl mig. Inte för att vara elak mot den lilla killen. Men det här är för mycket. Att han inte begriper att han skämmer ut sig för hela världen. Men det kanske är hans sätt att vara uppmärksammad på för det finns otroligt mycket videor med denna kille och det här är ett utav dem.



Av Kalle Larsson - 1 november 2010 12:46

För en stund sedan så var man hemkommen från att ha styrketränat och sedan simmat 2,5 km. Det känns som att mina nyckelben hållet på att komma fram allt mer och mer om man ska jämföra hur det var för bara 2 veckor sedan. Det ser jag som en positiv sak och det får en annan att vilja träna och simma ännu mera för att det bli bättre resultat.

Men från och med nu så blir resten utav dagen en lugn dag. Det kan tänkas en och annan promenad eftersom när man kollar ut genom fönstret så skiner solen och då vill man mer än gärna vara ute.

Ikväll så blir det tv kväll för mig. Det blir både Biggest loser Sverige, sommarpratarna och sista avsnittet av Det okända. Det ska bli spännande och se vad det bjuds på när det är sista gången för säsongen. Hoppas att det är något riktigt läskigt.

Av Kalle Larsson - 1 november 2010 06:49

Idag är jag uppe med tuppen igen. Ska in och styrketräna och sedan simma på det. Det ska bli väldigt skönt att åka dit på morgonen. Tycker nu att det är den bästa tiden man kan träna och simma på, för då har man sedan hela dagen kvar och göra något helt annat som ska hinnas med. För om man till exemepel skulle jobba en hel dag och tänker träna efter jobbet så kan det bli så att man får upp tankar om att "Ne, idag orkar jag inte" eller någonting för att man har jobbat hela dagen. Men alla är olika vid den fronten. Vissa föredrar att träna på kvällen eller morgon eller mitt på dagen.


  



  

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards