kallegoeswritning

Alla inlägg under juni 2011

Av Kalle Larsson - 15 juni 2011 09:56

Sitter och tar mig lite frukost. Ska snart in mot stan för att lämna in lite böcker som jag måste lämna tillbaka. Sen blir det att gå till syster för att umgås lite med henne innan vi ska vidare till farmor. Dels för att hon ska lämna en resväska som hon har fått låna utav farmor, sen för att umgås med henne för att det var länge sedan sen dess. Och sen så hänger jag med i det hela. Jag kan tänka mig om farmor får bestämma så blir det några omgångar 26:an. Det är ett speciellt kortspel som man alltid spelar hos henne. Det är lite svårt att beskriva det så här i skrift, man måste nästan se det för att förstå hur det går till.

Så ser min del av dagen ut.

Sen vet jag inte om man ska dra på bingo ikväll eller inte. Det visar sig.

Nåja, ska väl äta vidare nu, men ni får ha en bra dag och ta hand om er och varandra.

Av Kalle Larsson - 14 juni 2011 22:37

Hjälp, vad ska man ta sig till? Vet snart inte vart jag ska ta vägen. Är urtråkad till 100 % och det finns inte så mycket att göra, inte ens på teven vill de vissa nå intressant att visa. Så vad ska man göra? Har haft en berättelse som har lagrats inom mig hela dagen. Vet vad den ska handla om, men sen att hur den ska få sin början är en annan sak, har flera varianter, men vet inte vad som blir bäst. Får klura ut det på nå vis.

Så vad skulle ni göra i min situation? Är så urtråkad så att man håller på att klättra på väggarna.


Kommentera gärna är ni snälla.

Av Kalle Larsson - 14 juni 2011 19:13

Tror jag har kommit till den del av min bloggprocess att jag inte alls vet vad jag ska skriva för någonting. Känner att det bara står helt stilla, precis som att det vore skrivkramp. Det är det att jag inte har lust, det har jag verkligen när det gäller att skriva. Men det är som att man sitter här när man väl har loggat in på bloggplatsen att man tänker "Jaha, vad ska man skriva idag då?". 

Så ni får väl vänja er att man inte kommer att skriva så mycket som ni är vana med att jag gör.

Ska väl ta det lugnt nu så här på kvällskvisten.

Ha det så bra alla och ta hand om er och varandra.


Kommentera gärna!

Av Kalle Larsson - 14 juni 2011 10:13

TIsdag idag. Undra vad som händer då? Inge speciellt. Skulle behöva åka in mot stan för att lämna ett par böcker, gjorde det inte sist jag var där. Men pappa ville ha hjälp med någonting, så jag tror jag får lugna mig tills imorgon, för det är ju då de ska lämnas in. Det sista inlämningsdatumet är imorgon.

Inatt så kollade jag på en gammal svensk film 1993 och då var det om en pojke som levde i en familj där pappan var socialist och var väldigt hård mot sina barn. Medan mamman var judinna och sålde kondomer i smyg för att inte pappan skulle märka något, hehe. Varför hon gjorde det i smyg vart för att det var olagligt på något sätt. Kollade nämligen inte från början dock om det skulle ha vetat något då. När den här pojken får syn på det i mammans butik att hon gör så, så får han massor utav tankar att sälja kådisballonger och göra kådisslangbellor. Den var lite sjuk på sitt sätt, lite små rolig i vissa stunder.

Men den här pojken kände jag så väl igen. Jag har sett han i några andra filmer som "strandvaskaren" och "ondskan". Men kommer inte ihåg vad han heter. Inte visste jag att han var skådis redan som barn, det var något nytt faktiskt. Jag satt länge och funderade på vem det kan vara tills det slog mig vem det var.


Så vad ska ni andra göra idag då?


Kommentera gärna!

Av Kalle Larsson - 13 juni 2011 22:59

Nu har jag tänkt på den en liten stund här nu.


Funderar på att ha en frågestund.


Så att det är bara att fråga vad som helst, allt från himmel och jord.


Så det är bara att sätta igång!

Av Kalle Larsson - 13 juni 2011 21:26

Efter all slit man gjorde idag så blev det grillning på kvällen. En välförtjänt middag med en massa gott. Karré, hamburgare, korv, egen gjord sallad och potatissallad. Jättegott.

Nu så tar jag det lugnt och blev trött så här på kvällskvisten, skulle faktiskt kunna somna nu om det var så. Men vill inte det egentligen, ska försöka tvinga upp mig en stund till iaf.

Hoppas att ni har en toppen bra kväll ni med. Ha det bra och ta hand om er och varandra.

Av Kalle Larsson - 13 juni 2011 11:41

Då är det måndag igen. Det ser lite väl grått ut när man kollar ut, det skulle väl vara fint idag, eller? Det visar sig väl under dagens lopp. Idag kommer syrran och hennes kille förbi, de ville så gärna hjälpa till med de lilla veden som är kvar. Att den inte är klar än kan det bero på att det har varit rätt mycket nu på senaste tiden och sen dagarna då det inte har hänt nå speciellt kan man väl säga att man har legat på latsidan. Så nu så får man lite hjälp vilket är mycket roligare och mycket lättare att hålla på med det där.

Sen blir det att gå över till grannen senare som det var bestämt igår. Annars så händer det inte nå speciellt idag.

Ni får ha det så bra och ta hand om varandra och er själva.

Av Kalle Larsson - 12 juni 2011 21:50

Det blev inte att gå över till grannarna idag. Det hade kommit något annat emellan. Kunde få komma över imorgonkväll istället. Just nu sitter jag och väntar på något spännande ska börja. Det kanske inte är så värst spännande för vissa av er, men det är intressant för mig, som jag fastnar för varje söndag, alltså sommarpratarna. Många kanske tycker: "Men gud vad tråkigt det är att kolla på olika personer som bara sitter och äter och pratar om en massa missöden". Men jag tycker det är kul, kanske inte att kolla när de äter eller kolla på vad de äter. Men det är just det att man får ta del av det som har hänt de under sitt liv. Det tycker jag är väldigt intressant. Som till exempel förra veckan då Morgan Alling var med, då berättade han om sin svåra uppväxt med en pappa som var otroligt elak mot honom och slog honom. Det kan ju vara väldigt bra för folk att höra, speciellt barn som är i samma situation som han har varit som kanske vågar ringa till bris eller någon annan organisation för att be om hjälp. Såna här samtal kan ju faktiskt hjälpa. Kolla bara när Patrik Sjöberg berättade om när han blev våldtagen utav sin tränare för länge sedan. Samtalen till bris och andra organisationer ökade i skyarna pga av det. Bara en sån sak gör skillnad faktiskt.

Ja, det finns mycket att tala om som man göra skillnad och göra så att barn eller vilka andra personer som helst vågar prata om saker som har hänt till folk som de kan lita på.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards