kallegoeswritning

Alla inlägg under juni 2011

Av Kalle Larsson - 19 juni 2011 20:53

   Nu är det filmdags på kanal 5. De utvalde är det på den kanalen. Det var länge sedan man såg den och det skulle vara kul att kolla den.

Hoppas att ni har en bra kväll. Ta hand om er och er själva.




Av Kalle Larsson - 19 juni 2011 18:51

Kom på helt plötsligt att Victoria och Daniel har varit gifta i ett år idag. För ett år sedan satt jag i Blekinge och kollade på bröllopet.


Vad gjorde du när den stora dagen bekom sig?




 

Av Kalle Larsson - 19 juni 2011 14:55

Efter att jag skrev förra inlägget så sprack det upp och solen kom fram. Då smsade min granne mig om jag ville följa med de till deras sommarstuga som de har vid Bredsjön. Det är så fint däruppe och man vill verkligen ha en så stuga någonstans som man kan åka till och koppla av några dagar från sin stressade vardag. Det är nyttigt för oss alla människor.


                             

Av Kalle Larsson - 19 juni 2011 10:47

Då har man varit vaken en stund. Var inte länge uppe igår för att man var så trött. Det var mycket liv på dopet och mycket intryck man ska få och allt sådant, klart man blir trött bara av en sådan sak. Kommer nog att bli så på onsdag kan jag tänka mig. Nya människor och nya intryck.

Just nu så äter jag lite frukost samtidigt som jag kollar på nyhetsmorgon. Nyss var det en repotage om en kvinna som har förlorat sin son. Där berättade kvinnan om hennes barnbarn hur hon kände det att ha en frånvarande pappa som aldrig kommer tillbaka och samt om kvinnans och barnbarnets relation har blirvit väldigt nära bara för att kvinnans pappa dog själv när kvinnan var väldigt ung. Hur tillvaron kan vara ibland. Att det kan bli sådär i livet att människor som man älskar allra mest försvinner fortare än vad man själv kan uppfatta. Världen är inte det minsta rättvis. Men det är naturens gång, vissa har mindre lycka i livet och andra har mer lycka.


Nåväl, vad ska ni göra göra denna söndag?

Av Kalle Larsson - 18 juni 2011 21:47

Då är man hemma efter att ha varit vid Säffle och varit på dop. Det har varit väldigt trevligt och mysig. Mycket folk och god smörgåstårta och trevliga dop presenter som folk hade gett lilla kusinbarnet. Så nu är man helt slut och tror att man håller på att somna. Nu har jag en hel bilder som man har tagit och ska ni få se:


                 

Av Kalle Larsson - 18 juni 2011 00:12

Nu är det bäst att lägga sig efter att ha kollat på film, det blev 22 bullet. Ska upp klockan 7 imorgon för att fixa i ordning och allting. Sen att dra iväg klockan 9.

Men ni får ha det så bra dag imorgon som jag kommer att få. Ta hand om er och varandra så höres vi mer under dagen.


     

Av Kalle Larsson - 17 juni 2011 21:17

Då har man käkat lite taco. Det är gött som vanligt, det säger man aldrig nej till. Så nu smältar man maten lite för senare blir det lite popcorn som var ett tag sedan man åt. Vet inte hur länge sen, vill inte ens tänka tanken. Syrran är hos en kompis just nu, så när hon kommer hem igen så blir det fredagsmyyys för hela slanten och ta det lugnt inför resan imorgon. För imorgon är en annan dag.


   

Av Kalle Larsson - 17 juni 2011 16:43

Då var man hemma igen efter att man har varit i Örebro andra gången den här veckan. Det blev lite kläder ändå och ett par skor som jag skulle köpa. Sen när jag var vid bokhandeln så ville ha en bok därifrån, men sen sa jag till mig själv att jag får vara lite sträng vid den punkten att inte köpa en bok varje gång jag är vid någon bokaffär. Snacka om att det sved i hjärtat när man gick där utan att ha något med sig ut. Men så är det.

Snart blir att åka ned till affärn med mor för att hon skulle handla. Sen kommer syrran hit för att hon skulle sova över här så det blir bara att åka direkt till dopet, istället för att först åka till Linde sen vända tillbaka och sen åka via fanthyttan in till Nora och hålla på. Så det blev enklare såhär.

Men ni får ha det så bra allesammans och ta hand om er så länge.


    



       

Mina skor


  


Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards