kallegoeswritning

Alla inlägg under juni 2011

Av Kalle Larsson - 27 juni 2011 12:19

VIlket underbart väder det är ute. Det får mig att vilja ta en promenad i sommarvädret en stund. Då kan jag ju passa på att gå ned till ica som jag hade tänkt och göra igår. Idag är det nog vädret mycket bättre än det som var igår om man får säga det.

Var uppe till 2:30 i natt. Först så såg jag en dokumentär som handlade om 7 kända personer som har dött. I just denna dokumentären så var det om Anna Nicole Smith. Då fick man följa hennes liv från barnsben till dagen då hon låg vid något hotellrum och var död. De visade även när hon gifte sig med den där 89 åriga gubben. Och hon var bara 26 år gammal då. Och jag som är så allergisk när unga människor är ihop med gamla kvinnor eller gubbar, när det verkligen skiljer sig 50-60 år. Då ser jag endast en sak, det är bara för att de unga vill ha pengarna när den äldre partnern är död. Så vad skulle det annars vara?

Jag ryser bara av tanken när jag tänker på den. Folk får göra vad de vill med sitt liv, det är inte mitt liv vill säga. Men det är väl inget liv jag skulle vilja leva iaf. Jag vill åtminstone känna kärleken i förhållandet och ha en närmare normal ålder på min partner. Men det är jag iaf.

Sen så låg jag i sängen för att jag hade tänkt att sova. Men det blev inte så, jag log istället och kollade in youtube på min iphone i drygt 1 och halv timme. Kollade mest på småklipp från den svenska filmen Livet är en schlager med Thomas Hanzon, Helena Bergström och Björn Kjellman. Den filmen var ju 100 år sedan man såg. Så det var lite roligt och kolla den.


Ne, undra om man inte ska ta och göra lite vettigt nu? Ni får ha det så bra allihopa och ta hand om er alla.

Av Kalle Larsson - 26 juni 2011 20:16

Såg för en bra stund sedan att jag har kommit upp till 1000 kommentarer här på bloggen. Det är helt ofattbart. Det är hur kul som helst. Jag såg att man hade även skrivit 625 inlägg med. Nu kanske det låter som att det är jätte lite med kommentarer, att det är typ 1 kommen kommentarer på varje inlägg möjligtvis 2 på vissa. Men för mig så är det mycket ändå, spelar ingen roll.

Ser iaf emot många flera kommentarer i framtiden. Det är ju trots allt dem bland annat som gör så att man vill skriva ännu mera på bloggen.

Hoppas att alla får en toppen bra kväll. Får se om man ska se på nån film. Ska först kolla om det går nån bra på teve.


Ta hand om er och varandra.

Av Kalle Larsson - 26 juni 2011 17:54

Undra vad man ska hitta på nu då? Blev så rastlös helt plötsligt. Gick aldrig ned till affärn som jag ville. De började regna, då är man inte så sugen på att gå ned direkt. Och mor skulle inte ned heller. Så det får bli en annan dag då. Inget att göra någonting åt.

Funderar på att skriva en novell. Tänkte överlåta en annan komma på historien, karaktärerna och miljön. Och så skriver jag. Inte för att jag inte kan komma på någonting själv eller att jag är alldeles för lat för det. Det är bara det att det skulle vara kul och se om man har tänkt samma när man väl har skrivit klart. Ett kul, litet, psykologiskt test liksom. Skulle vara väldigt kul. Så om det är nån som redan som har en story klar i huvudet så är det bara att höra av sig så är jag redo för att skriva och sen så lägger jag upp den här bara så får ni läsa den.

Annars så skriver jag en alldeles egen novell. Tänkte nog börja lite smått nu hade jag tänkt.

Ni får ha det så bra och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 26 juni 2011 12:52

Då var det söndag. En helt vanlig söndag utan några konstigheter. Har inte gjort något speciellt sen jag vaknade. Men funderr dock på att gå ned till affärn. Ska köpa en bok som jag såg att jag ville ha igår. Då köpte jag den inte. Var så osäker om jag hade den hemma. Om ni undrar så finns det böcker som kommer från the bestseller listan i New york. Och nu på senare tid så har ica köpt in en hel del såna böcker och jag har väl runt 10 stycken sådana böcker här hemma. Då har mitt minne liksom saggat ihop sig och börjat att glömma bort vilka jag då har.

Boken heter Sekten och den handlade typ om en kille som hamnar i någon slag sekt och då får man följa hur det kommer att gå för honom.

Ja, men vi får väl se när jag trillar ned till ica då. Får väl se om det kommer att bli ganska nyligen.



Vad ska ni göra idag då?

Av Kalle Larsson - 26 juni 2011 01:39

Nu tar jag och lägger mig. Känner att tröttheten börja komma med stormsteg, snart så ligger jag väl däckad framför tangentbordet om jag inte lägger mig snart.


Sov gott och ta hand om er så höres vi mer imorgon.

Av Kalle Larsson - 25 juni 2011 23:29

Sommarkryssets premiär är nu över. De hade gjort lite ändringar vid scenen. Det kanske inte var världens snyggaste direkt. Tyckte förra scenen var snyggare faktiskt. Ni som såg det vet vad jag menar. Idag var det inte så bra med artister. Det var Sahara hotnight som jag inte har fastnat för. Den enda låten jag gillar är cheek to cheek. Sen var det ju Patrik Isaksson som var med. Han är väl inte direkt min favvo artist. Sist men inte minst var det flickfavoriten Eric Saade med. Dock så var han bäst ikväll för att jag diggar hans nya låt heart in the air. Gillar början på den låten faktiskt.

När sommarkrysset var slut så kollade vi på den svenska filmen Puss som var hur konstig som helst. Den handlar om en teatergrupp som ska hålla på med ett projekt som heter Mother som ska spelas upp om 2 veckor. Men eftersom det inte funkar med gruppen så blir allt kaos och allt blir helt flippat. Han som Alexander Skarsgård är otrogen med en annan tjejer och gör henne på smällen. En kraftig tjej blir kär i Gustav Skarsgård och pimplar vin och ligger med varandra. Shakespeare skådisen dejtar varenda tjej och säger att de har så otroligt vackra ögon och har sådan ovanlig färg, fast de flesta har färgen blå. Snacka om unikt, eller hur? Så filmen säger sig inte vara så bra, så var det faktiskt. Den är inte bra. Så jag råder er att inte kolla på den. Jag till och med varnar er.

Nu så sitter jag och tar det lill lugna.
Ska kolla lite runt internet och så. Ni får ha det så bra och ta hand om er så länge.



 

Av Kalle Larsson - 25 juni 2011 19:24

Min ena faster kom på besök för någon timme sedan. Sen så åt vi lite potatissallad och rostbiff och pastrami. Pappa ringde även till farmor så hon kom med och åt med oss.

Nu så sitter man hos familjen Nyvall och ska kolla på sommarkrysset. Det är premiär idag. Så ska man försöka ringa in och vinna på de här lösenordsspelen som man ska lösa under kvällens lopp. Brukar inte göra det när man det här går på somrarna.

Hoppas att alla får en toppen bra lördagskväll och ta vara på tiden ni har. Ta hand om varandra och er själva.


 

Av Kalle Larsson - 25 juni 2011 14:16

Då är midsommarafton över för iår. Vissa firar även idag, men det är ingenting som våran familj brukar göra. Så vi gör ingenting.

Det var en trevlig dag igår. Hos farmor åt vi en enkel lunch med endast en massa olika sillsorter med potatis, gräddfil och gräslök. Sen hade min ena faster gjort en alldeles egengjord sill. Men det provade jag tyvärr inte, det är det att jag inte är så förtjust i sill om man ska vara ärlig. Men kan säga att gillar mer sill nu än vad jag gjorde för 10 år sedan, då man var liten och kräsen till det mesta. Efter all sill så åt vi farmors tradionella skörost till efterrätt som är sååååå god. Ni som undrar så är det en efterrätt som är typisk efterrätt som var populärt i Bohuslän förr (eftersom min farmor kommer därifrån). Jag är inte säker på vad man gör den på, fast farmor har berättat det hur många gånger som helst. Men man ska ha hur många ägg och mjölk som helst vet jag iaf. Sen har man kanel och lite socker i. Där tar det stopp. Efter skörosten så blev det den andra fasterns egengjorda jordgubbstårta som är ett måste på midsommarafton.

Sen efter allt firande hos farmor så var det så att alla skulle åka till varsitt håll för att alla skulle göra olika saker. Vi skulle hem och förberedda att grannarna skulle komma. Så vi åt rostbiff med potatissallad och marängtårta till efterrätt. Så det var en ganska så lyckad kväll kan man säga. Vi skrattade, pratade om en massa gamla minnen och allting.

Sen så kollade jag, Pontus och Rebecca på lite film innan de gick hemåt.

Sedan var jag uppe till klockan 3 och vaknade sedan vi 13.

Nu gör jag ingenting förutom att ta det lugnt. Ska gå över till grannen senare för att kolla på sommarkrysset som har premiär på gröna lund.

Hoppas att ni hade en bra dag igår och ni som firar även idag får en toppen bra dag.

Ta hand om varandra och er själva.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards