kallegoeswritning

Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Kalle Larsson - 2 maj 2011 22:02

Då kom man hem från praktiken. Kom hem lite tidigare idag, åkte med en som bodde i Hyttan som också jobbade kväll på Tallåsen. Så det var ju superbra. Så nu sitter jag här vid datorn igen som vanligt och tar det lugnt. Är fortfarande seg sen i helgen, fattar inte att det sitter i än. Tung som bara den i huvudet. Men det går över någon gång.

Idag har det bara strömmat nyheter om Usama Bin Ladin. Varenda nyhetskanal, tidningar och hela kittet cirkulerar i det där. Som en av de som kommenterade tidigare inlägget så kommer det troligen bli värre för att det kommer att utbrista ett hämnd. Från att vissa firar hans död så får festen nog ett tråkigt slut. Det visar sig bara när det kommer att slå till.

Så vad händer annars då? Det händer väl inte så mycket. Så det finns inte så mycket att berätta heller.

Ska sitta uppe ett tag till innan man ska lägga sig för att gå upp imorgon. Ni får ha det så gott och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 2 maj 2011 12:13

Då var det måndag och en ny vecka. Men ingen vecka som helst, utan det är den sista veckan som jag är på praktiken. Känns tråkigt och konstigt. Konstigt för att jag har varit där under 4,5 månad. Och tråkigt för att man får tankar "Jaha, vad ska man göra nu då?". Men det är bara att söka efter nya platser, det är inte mer än det. Ska prova med ågården här näst och se om man får någonting där. Om man inte frågar får man inget svar, så är det.

Såg på aftonbladet idag att Usama Bin Ladin har blivit skjuten och de spekulerar mycket om det kommer bli fred eller om det bara kommer att bli värre. Jag tror inte att det kommer bli fred direkt, det tror jag det aldrig kommer att förekomma på denna jord hur man än vrider och vänder på det. Det kan ju bli så att det kommer att bli som det alltid har varit, ingen skillnad liksom. Men det har knappt börjat nu när man har fått reda på att han är död. Det är bara att vänta och se hur det kommer att utveckla sig.

Vad tror ni om allt det här? Kommer det bli fred eller bli mycket värre?

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards