kallegoeswritning

Alla inlägg den 14 maj 2011

Av Kalle Larsson - 14 maj 2011 20:25

Om en halvtimme så börjar det. Då får vi se hur det går för Sverige i ESC. Hoppas att det går bra. Att Sverige hamnar inom topp 10, till och med topp 5. Vad tror ni om dagens final?


 

Av Kalle Larsson - 14 maj 2011 18:08

Då är man hemma efter att ha varit en hel dag i Lindesberg. En trevlig dag med massor av snygga bilar och en hel del bekanta som man träffade som man inte har sett på ett bra tag. Nu kommer det en massa bilder från dagen.



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  

Av Kalle Larsson - 14 maj 2011 10:52

Då var den dag kommen då det är den årliga vårmönstringen som är vid Lindesberg. Då tänkte jag åka in och kolla läget hur det är. Kommer att ta en hel del bilder som jag kommer att lägga ut här. Så vänta och se till kvällen så ska ni se.
Nu blir det att äta något. Är vrålhungring så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det blir gröt och en äggmacka, vilket slinker ned ganska så bra i magen.

Av Kalle Larsson - 14 maj 2011 01:04

Då var den fredagen gjord. Ingen mer otur än det som skedde med bussen igår. Tur är väl det. Skulle vara förargligt.

Har nu även kollat klart Lady Gaga konserten på teven. Jag hade förväntningar på att de skulle vara mer hur hon blev artist, varför hon ville bli artist, vart hennes inspirationskällor finns och framför allt arbetet under the fame monster. Men det fick man ju inte så så klart. Det enda som man fick se var att i början så gick hon in i butik och beställde nån cafe latte. Sen gick hon till bilen och åkte till madison squre garden i New York där hon hade varit så många gånger förut och som då drömde sig bort att hon en dag skulle stå där en dag. Hon berättade att det var helt overkligt för henne att se hennes namn stå i neon med stora bokstäver när hon var så van med andra stora artisters namn stå där. När hon väl kommer in till madison squere garden och ska fixa sig, så börjar hon helt plötsligt att gråta. Hon menar på att hon känner sig inte tillräcklig till fansen. Hon vill så gärna vara deras drottning, men känner sig som en osäker high school girl som hon nogagrannt sa. Det är väl så att hon känner att fansen ger henne så mycket kärlek både för henne och hennes musik så att hon tycker att hon inte kan ge tillbaka till fansen, vad vet jag?

Sen så rullade det på med konserten som var så som när man var på globen och såg den. Samma upplägg och allt. Så det var inga konstigheter. Det enda skillnaden var att hon spelade 2 låtar från hennes nextkommande album born this way som kommer att släooas den 23 maj. Det var just born this way och you and I. Efter konsterten så fick man se lite klipp om när Lady Gaga och några i showen sjöng på born this way i studion eller vart den nu kan ha vart. Vet inte alls vart de var någonstans, de sa ingenting heller.

Så nu sitter man här och kollar lite på teve igen. Det går alla helgons blodiga natt på tv4 film originalversionen från 78 med Jamie Lee Curtis i huvudrollen. Hon som är så bra skådis, gillar henne som tusan.

Funderar på att snart gå och lägga mig för att imorgon blir det att åka in på vårmönstringen och kika in. Det blir med Wera så som det ser ut. Det ska bli kul. Men ni får ha det så bra och ta hand om varandra så höres vi lite senare.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards