kallegoeswritning

Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Kalle Larsson - 17 maj 2011 21:50

Kollar på desperata hemmafruar nu, brukar för övrigt inte göra det, inte direkt min serie att kolla på. Varför jag gör det just idag är för att jag tyckte att reklamen för dagens program verkade så intressant. Det var att det var någon äldre kvinna som verkade vara en lömsk mördare som hällde i medel i olika matvarianter. Så det såg lite spännande. Och det var det också, hehe.

Nu är det cougar town. En serie med Courtney Cox. En serie som jag var väldigt inne i förut. Det handlar om en kvinna som bor ensam med sin enda son som är i tonåren. Eftersom kvinnan är ensamstående så letar hon efter en man som hon kan leva med och det är inte äldre, utan yngre killar som hon letar efter. Sen får man följa med hennes vardag med vänner, grannar och jobbet - Ja, allt som rör hennes liv.

Sen blir det att lägga sig. Ska till arbetsförmedlingen imorgon för möte, men det är inte förrän 12:30. Sen är det dags att åka in till Örebro för att kolla på bio med gänget. Vi ska kolla på pirates of caribbean. Det ska bli kul att kolla på.

Men ni får ha de så gött. Nu ska jag kolla vidare. Ta hand om varandra.

Av Kalle Larsson - 17 maj 2011 18:07

Då har man kommit hem efter en träningpass igen. Kände att jag inte var lika taggad idag som jag var igår, eftersom jag har sådan träningsvärk i både armar, magen och även i benen. Det var bara för att jag inte strechade igår. Vilket jag kanske borde ha gjort. Men jag är så van att jag brukar simma efteråt och då göra det i bassängen istället för att göra det i träningslokalen. Så det bara så att jag gick ifrån strechningen igår.

Men när jag gick till bussen för att åka in till stan, gud vad det regnade och åskade. Inte lika mycket som det gjorde förra onsdagen. Kändes lite sisådär att gå ute när de blixtrade och åskade ute. Men det gick ju snabbt över.

Just nu så är det bara gråmulet ute.

Nu när man väl är hemma så blir det väl så att man kommer att ta det lugnt. Är så sugen på att kolla film. Men vaddå för film? Har ni några förslag så kan ni gärna komma med de. Det vore snällt.

Ska väl se till och äta någonting nu, är rätt så hungrig. Men vi höres lite senare. Ha det gött och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 17 maj 2011 07:59

Då var man vaken så pass tidigt idag. Vaknade redan vid 06:30 av att inte kunna sova. Låg länge vid sängen i hopp om att man kanske skulle somna om och sova i någon timme längre. Men så blev det inte. Så nu sitter jag här och håller på med frukost. Både äggsmörgås och gröt blir det idag. Alltid lika gott. Sen så funderar jag på att åka in och träna igen som jag gjorde igår. Det skulle inte sitta helt fel. Sen får vi la se vad dagen har att erbjuda mer då idag.



Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards