kallegoeswritning

Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Kalle Larsson - 10 maj 2011 23:08

Då var denna underbara dag över. Vilket väder alltså, man gläds åt det för varje minut som går. Det är det man ska göra i sådana dager, vara ute så mycket som möjligt.

Såg precis ESC (Eurovision Song Contest) semifinalen. Missade typ halva, hade ingen tanke på att de var idag fast jag hade planerat att man skulle se på det. När jag väl kollade så var så var det Malta som jag såg. Den var väl rätt okej, men ingen final låt direkt. Sedan malde det på och jag har nog inte lyssnat på sämre låtar än det här. Speciellt Portugal som höll på att klä ut sig som om det vore ett barnprogram de var med i. Förstår inte vad de röstar på egentligen. Som tur så kom de inte vidare till finalen iaf.

De som jag tyckte var bra var Norge och Ryssland, sen tror jag att det var Serbien faktiskt.

Nu är det över för den här gången och väntar med spänning på torsdag då Sverige kommer att uppträda och jag känner på mig att vi kommer att komma vidare. Det får vi allt se.

Nu ska jag kolla mer teve och se vad som det visas nu. Ha det gott och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 10 maj 2011 11:29

Är en bok som jag aldrig kan släppa taget om. Är så himla bra så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Det är verkligen fängslar läsaren från första sidan. Måste bara se filmen sen. Det måste jag bara göra, no matter what.

Idag sägs det vara väldigt varmt ute som igår, blir och vara ute och läsa lite ur boken. Men det kom en massa moln som är jobbiga som jag tycker ska försvinna, vill ha klarblå himmel.

Ska även hjälpa pappa med att hålla på med veden. Han vill ha den klar fortast möjligt och det är inte så mycket kvar än hur det var när veden kom till trädgården.

Annars så händer det inte så mycket mera här i stugan. En lugn tisdag med andra ord.

Hoppas att ni kommer att få en trevlig tisdag ni med. Ha det bra och ta hand om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards