kallegoeswritning

Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Kalle Larsson - 20 maj 2011 21:50

Just nu sitter jag och kollar på innan frosten med pappa. Det var ett bra tag sedan man såg på den. Så man får passa på och kolla när de kommer och visas på teven. Funderar på att någon gång köpa Wallander 1-13 på blu-ray framöver. Har sett för ett tag sedan att de hade på mediamarkt för ett bra tag sedan. Men som sagt det blir om ett tag.Fick ett mess av Sami att vi och manda skulle dra till danshyttan vid 1-2 i natt. Så jag får fördriva tiden med Wallander och bok tills dess.Men ska väl kolla på nyheter nu innan Wallander börjar igen. Ha det bäst allesammans.

Av Kalle Larsson - 20 maj 2011 19:21

Då blev det ändrade planer för kvällen. Det blev inte grillning. Utan istället blir det att åka upp till Danshyttan i natt för att Sami ska fotografera eller vad han nu ska göra. Det blir ju ett sant nöje och se vad de är för saker man kan fota där. Vet ju lite sen tidigare att Sami brukar fota orre där, men vad mer liksom? Men det visar sig som sagt. Det är ju ett par timmar kvar dit.


 

Av Kalle Larsson - 20 maj 2011 16:56

Då har man tränat för idag. Det känns som vanligt rätt bra. Innan var jag på bokia och köpte Anna Jansson deckare. Det blev 4 totalt. Nu ska jag i sommar frossa dessa deckare, det blir 10 stycken. Kommer komma ihåg massor nu från de andra böckerna, men det gör inget.

Men innan träningen så skickade Sami ett sms till mig om vi inte skule grilla ikväll med gänget. Det var ju självklart med mig. Då blir det grillat 2 kvällar i rad. Det slår aldrig fel.

Så det är min kväll idag. Sen visar sig vad helgen mer har att erbjuda. Det visar sig.

Ha det gött allesammans och hoppas att ni får en toppen bra dag/kväll ni med.



Av Kalle Larsson - 20 maj 2011 11:11

Shit, är det redan fredag? Blev lite osäker där ett tag när jag skrev titeln om det verkligen var fredag idag, men det är det ju. Känns som att det var måndag igår. Helt galet det kan kännas ibland. Det är som att man inte har någon tidsuppfattning ibland, som att man måste vara extra vaksam över vad det är för dag och tid. Men det drabbar ju inte bara mig, utan hur många som helst. Jag är ju inte direkt ensam om det om man säger så.

Sitter nu här vid datorn och har precis ätit frukost. Har tänkt mig att åka in till stan lite senare för att träna. Men först innan jag ska träna så blir det att gå till bokia för att köpa lite Anna Jansson böcker. Jag har sett att jag har 6 stycken böcker här hemma, men ska köpa de som är tillgängliga i pocket form i butiken. Som jag kom på igår så borde det iaf finnas 3 stycken i pocket form som man kan köpa. Men det får jag se då när jag väl är där. Har inte så stor koll hur många böcker som Anna Jansson har skrivit.

Nu funderar jag på om jag inte ska städa lite i köket för att det ser lite ut som ett koas efter gårdagens grillning efter att man har plockat bort allt till köket. Ska se hur det kommer att gå, men det går nog bra som alltid. Men vi får väl höres längre fram under dagen och ser var man hamnar då.


Ha det gött allesammans.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards