kallegoeswritning

Direktlänk till inlägg 2 december 2010

Även en ängel kan falla ned från skyn!

Av Kalle Larsson - 2 december 2010 13:44

Skönt att vara lite ledig någon gång så här i veckan. Igår när man var på W4U så fick man lite fick man lite höga krav på sig av coachen. Då menade hon att man skulle söka 5 jobb om dagen och då skulle man skriva upp alla de jobben plus kontaktpersonen och telefonr till just kontaktpersonen och ringa han/hon. Då tänkte jag för mig själv om hon var riktigt klok och jag som har nämnt att här på bloggen att jag har inte är så förtjust i att ringa upp okända personer. Då kändes det som att man fick en stor klump i magen och man blev nästan lite otaggad till att söka jobb då (fast man vill helst av allting ha ett jobb såklart). Men någong gång så måste man ta tag i sådana saker, jag är ju 21 år gammal och är en vuxen människa och när jag flyttar hemifrån snart så måste jag ta tag i sådana grejer alldeles själv. Det kan ju inte någon annan göra åt mig. Så det här kan nog bara vara nyttigt för mig som en slags träning. Men det som jag är rädd för att jag inte vet vad jag ska säga till den personen som jag kommer att få prata om när jag söker jobb för just det jobbet. Det är som att man kommer att göra fel på något sätt. Men det är nog bara att förberedda sig tillräckligt mycket så man har något att grunda sig för. Sen får man väl se vad de säger, det är nog inte mer än så skulle jag tro. Om man får ett nej så är det inte mer än så, då är det bara att söka vidare. Även en ängel kan falla ned från skyn.

 
 
PumaN

PumaN

2 december 2010 18:15

Vet precis hur du känner med de där att ringa hatar de jag med! Men när man blev myndig är jag tvungen att ringa själv , tillbland annat sjukhuset etc . De vill ju att man ska de! Men de är lite av en träning och nu går de enklare även om jag hatar de! Ett tips är att skriva en liten lapp med lite frågor på vad du vill veta! :)

Massa kramar vännen!

http://mandapumanstillnert.bloggplatsen.se

Kalle Larsson

2 december 2010 18:23

Ja, jag får ta tag i det där även om det är så himla jobbigt. Tack för tipsen, det är snällt av dig :)

Massor utav kramar tillbaka till dig min vän :)

 
Criss

Criss

2 december 2010 18:16

Tänk inte så mkt på det och pressa inte dej själv.
försök bara vara possetiv och vara dej själv då kommer det nog att gå bra ska du se.

framförallt ha inte för höga förhoppningar utan bli glad för lite då har du mkt att bli glad för :D

Ta hand om dej

//Criss

http://criss1drom.bloggplatsen.se

Kalle Larsson

2 december 2010 18:26

Tack för all uppmuntran, du är en vänlig själ :)

Ha det gott

Kalle

 
PumaN

PumaN

2 december 2010 18:29

Jag är väldigt blyg & de kan man ju inte tro direkt ;) Men jag är lite försiktig av mig & gillar gärna inte att ta kontakt med nya människor! ;p Men de går bättre & bättre och jag vet KALLE att du klarar de för du är en perfekt person att ringa till folk då du är trevlig & glad jämt! :) Go for it!

Massa kramar!

http://mandapumanstillnert.bloggplatsen.se

Kalle Larsson

2 december 2010 18:32

Nej, det kan man faktiskt inte tro och det är inte den uppfattningen som jag har fått utav dig. Du har mycket framåtanda och tar tag i saker. Tack för de fina ordan, Manda. Du är så snäll :)

Kram kram!

 
PumaN

PumaN

2 december 2010 18:39

Jo de är nog rätt mkt framåt anda i mig med , men samtidigt är jag väldigt rädd för nya människor tyvärr! Jag blir väldigt tystlåten med en massa nya människor runt omkring mig! Jag vill inte gärna vara den som tar första kontakten utan de tkr jag alla andra får göra ;)

Jag försöker iaf vara snäll! Sen vad alla andra tycker *suck* de orkar jag inte bry mig om! Jag är jag och jag kommer inte ändra på mig för alla andra!

Kramar i massor :)

http://mandapumanstillnert.bloggplatsen.se

Kalle Larsson

2 december 2010 19:00

Känner väldigt igen det där :)

Ja, det har du ju bevisat här och nu att du är snäll :) Men det är inte att bry sig vad de andra tycker, för de vet säkerligen inte sanningen, iaf inte de flesta.

Kramisar :)

Ps, du jag har inte din msn kom jag på, tror du jag kan få det? :)

 
PumaN

PumaN

2 december 2010 19:03

Jovisst ja! :)
Jarå kan skicka den på pm på Fb :)

Kramisar!

http://mandapumanstillnert.bloggplatsen.se

Kalle Larsson

2 december 2010 19:08

Tack Manda :)

kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kalle Larsson - 13 november 2011 17:48

Nu har jag bestämt mig lite här. Jag har gjort en ny blogg på wordpress.com. Känner att jag vill testa lite nytt och så. Kommer att spara denna blogg, skulle vara helt onödigt att ta bort så många minnen, så många upplevelser som man har skrivit här ...

Av Kalle Larsson - 12 november 2011 11:01

Skönt det är med helg. Skönt att man kan sova ut om dagarna nu när det är helg. Det märks att man är inom resturangmiljö där det händer en massa saker hela tiden. Inte konstigt att man blir trött på kvällarna när man är hemma. Det är lite skillnad mo...

Av Kalle Larsson - 9 november 2011 22:18


TIdigare idag fick jag ett nyhetsmeddelande från expressen där det stod att Björn Ranelid kommer att ställa upp i nästa års melodifestivalen. Min första tanken var: Detta är ett skämt, det här går jag inte på. Inte för att jag har något emot Björn Ra...

Av Kalle Larsson - 9 november 2011 21:22

... för Scary movie 3. Tycker den är asbra och det är sån humor jag har och jag önskar att de som gör scary movie filmerna gör flera stycken till. Jag får aldrig nog faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag skulle kunna kolla på hur många som helst utan a...

Av Kalle Larsson - 8 november 2011 22:37

  Ett litet roligt klipp, hehe.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards