kallegoeswritning

Direktlänk till inlägg 13 december 2010

Rubrik saknas!

Av Kalle Larsson - 13 december 2010 18:38

Då har man tränat för idag (fast det var 4 timmar sedan man var och tränade), sen när man kom hem så var pappa på väg till farmor för att fixa en sak, då föjlde man med dit. När man väl var där så var min älsta kusin där och pluggade matte. Det var ingen vanlig matte, eftersom han är översmart i matte. Jag kollade för att se om det var något jag förstod mig på, men det var bara att lägga ifrån sig böckerna, det var rena grekiskan för mig. Men det är kul att vissa är bra i någonting iaf och att man utnyttjar den talangen som han gör.

Efter att han och snackade, så gick vi ned till nedervåningen, för han satt i övervåningen och läste i det tysta, så frågade farmor om jag ville hjälpa till med hennes julbord som hon brukar göra varje jul. Jag stannde kvar hos henne ett tag och fixade till bordet lite granna tills det var dags för henne att åka till stan för att kolla på lucia vid stadshotellet.

Så resten sa hon att hon kunde göra någon annan dag.

Senare ikväll så ska man se på galan för eldsjälarna som gör goda gärningar i vardagen som många kanske inte vågar göra. Det ska bli intressant, för jag såg förra året och man blev ju alldeles glad inombords att det finns så goda människor här i den här knepiga världen. Så det ska bli spännande och se årets gala. Det börjar klockan 20:00 om det är någon som är intresserad och är på tv4. Passa på att kolla på det tycker jag absolut att du ska göra. Man blir nog ganska inspirerad själv som människa att vilja göra samma sak för andra efter att man har sett dessa eldsjälar som gör goda gärningar.

Nu ska jag ta och äta lite. Ha det gott alla och ta hand om er.



  


Så här såg bordet ut är man skulle börja sätta ut alla saker som skulle vara med, men när det är klart får ni se på fredag när jag och syrran ska till farmor och hjälpa henne med pepparkakshus som hon ska göra och sen frågade hon om vi ville göra en egen och det ville vi självklart.

 
 
PumaN

PumaN

13 december 2010 18:57

funderar med på att se de , dock tror jag att jag somnar på soffan då risken är stor ;) Haha!

Massa kramar :))

http://mandapumanstillnert.bloggplatsen.se

Kalle Larsson

13 december 2010 19:28

Okej, gör så och hoppas att du inte somnar då :) hihi! :)

Kramar i massor :)

 
"B"

"B"

13 december 2010 19:30

Så kul att läsa din blogg :)
Hihi det där med matten som var som rena grekiskan *fniss* det hade man velat sett.

Toppen att du tränade hoppas det ska gå bra att fortsätta med den framöver med jämna mellanrum. Måste också ta tag i det där, känns så bra efteråt.

Så gulligt att du hjälpte farmor, det var en jättefin bild det där riktigt skön julstämning över det hela.*gillar*

Så bra du skriver om eldsjälarna. Javisst blir man glad av att se att det finns sådana som gör goda gärningar, det var bra att du påminde om det programmet, ett måste att se!

Kramisar på dig!

http://www.brizen.bloggplatsen.se

Kalle Larsson

13 december 2010 19:39

Tack Elisa, det glädjer mig väldigt att du tycker om att läsa min blogg :)
Du skulle ha vart med och sett vard det var för siffror och bokstäver :P hehe

Ja, det är en härlig känsla efteråt när man har tränat färdigt.

Ja, jag vill hjälpa till så mycket som möjligt så länge som hon är i livet, man vet aldrig när hon kommer går bort, hon är ju ändå 82 år gammal. Jag vet att det är en hemsk tanke att tänka att hon har så kort tid kvar i livet, men man vet ju aldrig. Så man vill ju vara så tillgänglig som möjligt.

Tack :) Ja, jag grät faktiskt en del förra året, man blir ju så förbaskat bra att det finns människor som riskerar sitt liv för att hjälpa en annan människa :)

Kramisar gumman :)

 
"B"

"B"

13 december 2010 21:00

Så bra :D roligt att vi kan peppa varandra:)

Javisst är det, vill verkligen komma igång med.
Skulle gärna bara sticka iväg till nåt gym men mina bekanta har så fullt upp en del dagar. Nu före jul verkar det än mer, den tid som blir kvar träffas man bara och umgås som vanligt.
Kanske kan åka själv! man måste inte vara beroende av att någon ska följa med fast att det känns tryggare.

Pigg farmor du har för den åldern :)förstår hur du tänker det kan ske vad som helst man vet aldrig hur länge man får ha sina nära kära kvar.
Gott att du finns där för henne.

Ja man kan bli rörd till tårar av sådana berättelser, förstår funkar med så.
Lätt till tårar som skratt.

Kramisar i massor :)

http://www.brizen.bloggplatsen.se

Kalle Larsson

13 december 2010 21:48

Ja, för sånt där är jätte viktigt :)

Visst är det enklare att ha någon med sig så att man peppar varanadra, men det är klart att man kan åka själv. Jag tycker att det kan vara skönt att åka iväg själv faktiskt, speciellt på morgonen då det är lugnt och skönt på gymmet. Men alla är olika vid den biten :)

Ja, det är hon verkligen, hon är typiskt en sådan farmor som åker bort hela tiden och är knappt hemma. Det är kul för henne, då har hon iaf något att göra istället för att vara hemma tycker jag :)

Ja, jag har fällt en och en annan tår ikväll kan jag säga för dessa underbara människors gärningar.

Kramar i massor :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kalle Larsson - 13 november 2011 17:48

Nu har jag bestämt mig lite här. Jag har gjort en ny blogg på wordpress.com. Känner att jag vill testa lite nytt och så. Kommer att spara denna blogg, skulle vara helt onödigt att ta bort så många minnen, så många upplevelser som man har skrivit här ...

Av Kalle Larsson - 12 november 2011 11:01

Skönt det är med helg. Skönt att man kan sova ut om dagarna nu när det är helg. Det märks att man är inom resturangmiljö där det händer en massa saker hela tiden. Inte konstigt att man blir trött på kvällarna när man är hemma. Det är lite skillnad mo...

Av Kalle Larsson - 9 november 2011 22:18


TIdigare idag fick jag ett nyhetsmeddelande från expressen där det stod att Björn Ranelid kommer att ställa upp i nästa års melodifestivalen. Min första tanken var: Detta är ett skämt, det här går jag inte på. Inte för att jag har något emot Björn Ra...

Av Kalle Larsson - 9 november 2011 21:22

... för Scary movie 3. Tycker den är asbra och det är sån humor jag har och jag önskar att de som gör scary movie filmerna gör flera stycken till. Jag får aldrig nog faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag skulle kunna kolla på hur många som helst utan a...

Av Kalle Larsson - 8 november 2011 22:37

  Ett litet roligt klipp, hehe.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards