kallegoeswritning

Alla inlägg under maj 2011

Av Kalle Larsson - 11 maj 2011 11:00

Vaknade för en kvart sedan. Så nu sitter jag och käkar lite frukost medan jag sitter här och skriver några rader. Det blir äggmackor att äta plus en liten apelsin till det. Det är inga fel. Det slinker ned bra i magen kan jag lova.

Sen efter frukosten så blir det ut och stapla lite mer ved. Jag lovade pappa att göra det efter att jag hade vaknat idag. Så det får bli en stund idag.

Sen blir det att fortfarande att läsa ur min braiga bok som jag håller på att läsa, kan inte lägga ifrån mig den. Den är sååå bra så det inte är klokt. Ni borde läsa den och sen se filmen efteråt.

Senare ikväll så är det bingotime. Premiär för mig iår, men premiären för hela spelandet var förra onsdagen då jag inte kunde vara med, då man var i Örebro med gänget. Men idag så får det lov att bli lite spelande för min del. Så vi får väl se hur det går för mig. Det skulle inte sitta helt fel med att få lite kulor idag.

Nej, nu blir det att käka klart och sen ut och stapla ved. Ha det bra så länge så höres vi senare under dagen. Ha det gött.

Av Kalle Larsson - 10 maj 2011 23:08

Då var denna underbara dag över. Vilket väder alltså, man gläds åt det för varje minut som går. Det är det man ska göra i sådana dager, vara ute så mycket som möjligt.

Såg precis ESC (Eurovision Song Contest) semifinalen. Missade typ halva, hade ingen tanke på att de var idag fast jag hade planerat att man skulle se på det. När jag väl kollade så var så var det Malta som jag såg. Den var väl rätt okej, men ingen final låt direkt. Sedan malde det på och jag har nog inte lyssnat på sämre låtar än det här. Speciellt Portugal som höll på att klä ut sig som om det vore ett barnprogram de var med i. Förstår inte vad de röstar på egentligen. Som tur så kom de inte vidare till finalen iaf.

De som jag tyckte var bra var Norge och Ryssland, sen tror jag att det var Serbien faktiskt.

Nu är det över för den här gången och väntar med spänning på torsdag då Sverige kommer att uppträda och jag känner på mig att vi kommer att komma vidare. Det får vi allt se.

Nu ska jag kolla mer teve och se vad som det visas nu. Ha det gott och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 10 maj 2011 11:29

Är en bok som jag aldrig kan släppa taget om. Är så himla bra så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Det är verkligen fängslar läsaren från första sidan. Måste bara se filmen sen. Det måste jag bara göra, no matter what.

Idag sägs det vara väldigt varmt ute som igår, blir och vara ute och läsa lite ur boken. Men det kom en massa moln som är jobbiga som jag tycker ska försvinna, vill ha klarblå himmel.

Ska även hjälpa pappa med att hålla på med veden. Han vill ha den klar fortast möjligt och det är inte så mycket kvar än hur det var när veden kom till trädgården.

Annars så händer det inte så mycket mera här i stugan. En lugn tisdag med andra ord.

Hoppas att ni kommer att få en trevlig tisdag ni med. Ha det bra och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 9 maj 2011 19:51

Då var denna dag gjord då. Dagen med många händelser säger jag bara. Det hela började med att när jag åkte med bussen in till stan. Jag hann inte mer än att åka till nästa hållplats då bussen stannar och busschauffören går ur där han sitter och går till ungefär mitten av bussen där det satt ett par utländska killar. Då säger busschauffören att en av killarna ska kliva ur för att de hade inte betalat mer än att de kunde åka till Guldsmedshyttan. Då blev de en massa diskussionerna att killen hade betalat till Lindesberg osv. Då hotade chauffören med att ringa polisen om killen inte betalat. Men en lite stund senare så kom polisen och sen så blev en del snack där tills det löste sig till slut. Det tog säkert 20 minuter  om inte mer allt som allt, snacka om irriterad man blir på sånt, usch.

Sen efter denna lila händelse, så var det att gå till jobbcoachen och snacka lte. Vi pratade att jag skulle börja på ett nytt program som WFU och få hjälp med att få ett jobb.  Sen få lite papper påskrivna.

Efter det så gick jag till biblioteket för att låna en bok som heter lämna världen som verkade skit bra spm jag kommer läsa efter water for elephants.

Det var meningen att jag skulle åka med bussen 11:15, men jag missade den. Så jag gick och åt på kebabhuset. Sen gick jag till biblioteket igen för att läsa lite i boken.

När jag väl kom hem vid 13:30 så var det steka i solen. Pappa ville att jag skulle hjälpa till och stapla ved och det gick i 1 timme. Sen var det att klippa gräset. Efter det så tog jag det lugnt.

Just nu så sitter jag och kollar på total blackout med grannen. Helt sjukt program alltså. Ska nog kolla vidare nu.

Ni får ha det så bra och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 9 maj 2011 09:12

Idag så ska jag åka till Lindesberg för att träffa på min jobbcoach för att prata lite. Dels att skriva på papper och var sen troligen om vad som ska hända nu. Om det blir så att jag kommer att placeras på en ny praktikplats eller vad det kan tänkas vara. Det får vi se när jag väl är där. 7

Annars så är jag rätt så sugen på att åka in till Örebro idag. Jag vet inte om jag verkligen vill det. Det är ju soligt och fint ute så vädret är ju klockrent för att åka in. Det var meningen i fredags, men då orkade jag inte, så jag ångra mig ini det sista. Tänkte köpa den här "water for elephants" i pocket. Såg att den fanns på Lindbergska på stan i Örebro i Onsdags. Men eftersom vi skulle ha gått på den på bio så blev det inte så. Nu när vi inte var det, så tänkte jag göra det idag. Men jag har redan lånat den från biblioteket, så nu känns det som att man inte har någon anledning till att åka till Örebro. Man kan ju åka dit bara för att titta läget. Men det känns lite surt om man inte kommer att köpa något.

Ska nog göra mig i ordning för att bege mig till stan. Vi höres senare under dagen. Ha det gott.

Av Kalle Larsson - 7 maj 2011 16:15

Har varit på bomässa i Lindesbergs Arena med mor. Kollade vad de var för någonting. Det var en hel del folk där under den tiden vi var där. Blev stoppad av de som hade om viasat. De ville göra så att det blir billigare att kolla på teven och bla bla bla. Då sa jag att pappa inte var med så det blev ingenting med det, eftersom det är pappa som är mest inne i det där med tv och kanaler i våran familj. Sen tog man en del bilder förstås som jag tänkte ta lägga in.



 



 






 




 




  '



 



 



 



 



 




 




 





 





 




 




 




 




 




 



 

Av Kalle Larsson - 6 maj 2011 21:31

Jahopp, då var det denna dag gjord. Då menar jag med praktiken och allt. Sista dagen idag. Så det var hur tråkigt som helst att lämna platsen. Så på måndag så kommer det kännas jättekonstigt när man inte kommer att gå dit som man har gjort i några månader.

Idag har man köpt sig lite cheese ballz inför kväll som man ska smaska på, så jag ska väl ta och kolla på någon film. Köpte i onsdags den nya terror på elm street som de har gjort en remake på. Sen när jag var hos Wera sist så lånade man fjorton suger, en svensk tonårsfilm.

Så ser min kväll. Ska väl ta och sätta igång lite smått kanske, men ni får ha det så bra och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 5 maj 2011 23:02

Då var det torsdagkväll igen då. Har inte skrivit något på 1 dag nu. Det har hänt lite grejer sen jag skrev sist. Om man ska börja med igår så var man i Örebro med gänget (Amanda, Sami och Bettan). Åkte in med bussen till Örebro, men det var meningen att Bettan skulle med den bussen som jag tog. Det visar sig att hon missat den. Så det var ju inte bra.

Det var tänkt att vi alla skulle gå på bio i Örebro, men så blev inte fallet. Vi åt på kinamuren och tänkte att det skulle bli jäktande att sitta där och äta buffé och så och sen dra på bio på det. Det blev visst lite stressande. Då åkte vi till Marieberg i stället och kolla in läget. Var in på kjell och compani för att köpa skal till min Iphone 4. Köpte en helblåvariant och en guldig. Sen när ví väl vara klara på Marieberg så åkte vi hemåt.

Då man väl var hemma och gick in på mitt rum kollade vid skrivbordet, så märker jag hur något iphone liknande kartong låg där och jag kunde ju inte tro att det var sant att jag hade fått den. Så jag blev naturligtvis jätte, jätte glad över det. Så jag började att fixa i ordning den så att jag kunde börja använda den. Allt som allt tog det över 2 timmar. Gick i säng 00:45 inatt. Det var en massa krångel först som jag inte fattade mig på riktigt. Men till slut så gick det vägen.

Så i natt så fick jag inte många timmars sömn för att man skulle upp till tandläkaren tidigt. De fick laga en lagad tand vars en liten bit på tanden hade låsnat för ett tagen sedan. Så det gick ju fort över.

Sen var det bara att gå till det ena platsen efter den andra. Till arbetsförmedlingen. Jag säger bara ojojoj (och ruskar på huvudet). Snacka om att de har noll koll på allting. De visste fan till en början att jag var på praktik och har varit där ett tag nu. Sen en kort sekund efter när de skrollade ned lite på datorn, så såg de att jag var ute på praktik faktiskt. Då blev jag faktiskt irriterad. Inte så lite heller.

Så fort det var över, så var det dags att köpa lite tårta vid frosth för att bjuda de på tallåsen för att jag slutar imorgon. Så idag så kändes det verkligen riktigt tungt faktiskt att jobba, det kändes tungt och träligt för att ha i tanken att man ska sluta. Det var så många som sa att det var tråkigt att man skulle sluta och fick så mycket lyckoönskningar till framtiden osv. Idag fick jag även blommor av chefen på tallåsen för att tacka att jag har varit där. Det var jättefina blommor.

Så imorgon så kommer det att bli en tråkigt farväl av både personal och pansionärerna. Det är så det är.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards