kallegoeswritning

Alla inlägg under december 2010

Av Kalle Larsson - 12 december 2010 20:34

Då har man varit iväg till Örebro till naturreservat. Det var fint där, jag tog lite kort. Men det är så att jag hittade inte min sladd till mobilen så jag kan inte lägga ut några bilder just nu tyvärr, men får göra det vid något annat tillfälle, om jag inte hittar den senare ikväll, det visar sig.
Efter naturreservatet så blev det att åka till Marieberg och käka på resturang torget, det var gott som vanligt, inga fel alls.

Sen blev det att åka hem och vara hemma en stund och sen så tänkte vi åka till Kopparberg där Sami brukar spela bandy på söndagar. Men när han ringde till en av de som brukar också spela bandy och frågade om det var mycket folk, så var det inte alls mycket folk. Så det blev inge bandy alls idag för Sami. Men då åkte vi hem till mig för att starta en filmkväll med lite godis. Vi har precis sätt på the edge of darkness med Mel Gibson i huvudrollen och den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Den var ingen hit för mig, blev faktiskt lite besviken. Men så kan det gå.

Och när som helst nu så ska vi se på letters to juliet med Amanda Seyfried (vet inte hur hon stavar sitt namn). Så vi får se hur den är.

Men nu får har det så bra så länge och sköt om er.


    




Av Kalle Larsson - 12 december 2010 09:56

Om en liten stund drar man och det ska bli kul och intressant att åka dit. Efter det så blir det säkerligen till Marieberg och käka på resturang torget som jag och Sami kan åka och käka vid ibland. Där har de husmanskost och det som är så himla gott. Det är verkligen ett säkert ställe att gå till om man vill äta någonstans på Marieberg och om ni åker dit någon gång så tycker jag att ni kan stanna där och käka, det kan jag verkligen rekomendera.

Nu blir det att göra sig i ordning innan man drar, men ha det så gott allihopa och sköt om er.


Av Kalle Larsson - 12 december 2010 00:21

Då var det natt till söndag. Och imorgon ska man till Örebro med Sami och han funderar på att åka till ett naturreservat som jag inte vet vart i Örebro det ligger. Men det visar sig när vi väl kommer dit. Det ska bli kul och se vad det är för nått ställe. Det får vi reda på imorgon som sagt. Så nu ska man väl ta och lägga sig, känner mig lite trötter och det är väl dags att lägga sig innan man somnar vid tangentbordet.

Ni får ha det gott och ta hand om er. Får berätta mer imorgon om naturreservatet om hur det var osv och bildet uppkommer nog säkerligen här på bloggen.

Av Kalle Larsson - 11 december 2010 10:33

Igår när jag och Sami kollade på idol igår, så kom vi in på och pratade om Rihanna. Då sa jag att hon kommer till Sverige första November 2011. Så det blev man ju sugen på att åka på självklart. Då blir det nog att köpa biljetter idag eftersom de släpps idag till hennes konsert. Jag har ju själv alltid velat sett henne och det skulle vara en riktig bra chans om man vill se henne. Dagen innan första November, alltså 31 Oktober, så är hon i Malmö Arena, vilket börjar bli ganska så vanligt nu efter att Lady Gaga dominerade där för inte så länge sedan. Kul att de få dit några världskändisar som uppträder, det vore lite träligt om de skulle resa upp till Stockholm och se på en artist som de gillar, då får de ju åka hur långt som helst för att åka. Men vissa spelar det nog ingen stor roll tror jag inte, men jag kan tänka mig de som inte gillar att resa så pass långt med tåg eller buss eller vad man nu tar sig dit med.

Men att de inte tar Göteborg också då när de är väl i Sverige, eftersom Göteborg är större stad än vad Malmö är. Jag vet inte hur de gör när de sitter och planerar sådär när artister ska ut på turné. Det skulle ju vara trevligt för Göteborgarna att få ett besök utav Rihanna.



  

Av Kalle Larsson - 11 december 2010 00:14

Det var väntat att Jay the rockstar skulle vinna. Vad hade man annars trott att det skulle vara? Jag hade inte trott att det var Minnah, för hon var milsväg ifrån Jays popularitet. Då hade Minnah fått kämpat som bara den. Jag tyckte ändå att de båda låg lika både två.

Higher med Jay var inte så speciellt bra, den var verkligen fel låt som juryn sa, den passade honom verkligen inte.

Minnahs första låts what you waiting for? var en riktig Minnah låt, en riktig drag låt som man får energi och det kunna Minnah leverera idag.

Jays andra låt like a prayer var verkligen en mäktig låt med honom, den enda låt som jag tyckte var skit bra med honom, det trodde jag verkligen inte om honom.

Twist and shout (eller vad låten heter) var ingen Minnah låt. Den var hur fjollig som helst med henne, det var nästan som man skämdes att se framträdandet. Så tyvärr, Minnah, så var detta ingen låt som du ska köra i framtiden.

Sen kommer vi slutligen till final låten som var dreaming people. Det var bland de bästa vinnarlåtarna som jag någonsin har hört från svenska idol, bäst gjorde Minnah den som kunde utnyttja sina toner som inte Jay hade en närhet till att höra. Kan inte sluta tänka på Minnahs version utav vinnarlåten, ojojoj, vill att den ska komma på spotify så att man lyssna på den om och om igen. Men vi får väl se när den kommer då.

Så om jag förstår så låg Minnah och Jay lika för mig ikväll och vad är inte bäst om att det inte kan blir lika?

Så till slut, vad tyckte ni om finalen? Var den bättre eller sämre än vad ni hade tänkt er? Kommentera er tankar och resonemang och dela med er om dem, det är alltid lika intressant att höra andras funderingar.




  Glad Jay skriker ut sin glädje för hela pressen!

Av Kalle Larsson - 10 december 2010 16:54

Ikväll så smäller det och det ska bli spännande och se hur det kommer att sluta med årets idol final. Vad tror ni? Det skulle vara intressant att höra hur ni resonerar kring finalen som är mer än 3 timmar kvar nu. Jag tror fortfarande att det blir Jay som kliver på idol tronen i år. Men vi får allt se, har inte följt idol helt och hållet, så jag kan inte säga helt säkert hur Minnah är. Det lilla som jag har hört från henne så har det varit bra tycker jag, inga fel alls. Det kanske är på tiden att det är en tjej som vinner, det var ju 3 år sedan det blev en tjej nu. Förra året så bröts det mönstret, för annars så har det varit varanat år som en tjej har vunnit. Så blev det inte förra året. Men vem vet hur det slutar egentligen ikväll som sagt var.


    


Blir det Jay?




Eller blir det Minnah som vinner kvällens idol final?

Av Kalle Larsson - 10 december 2010 15:58

Ikväll blir det som så att det blir äta pizza och sedan kolla på idol med Sami. Det är inte okänt att det är finalen ikväll och det ska bli intressant, fast man kanske redan vet vem som kommer att vinna. Men det kan bli en skräll, det vet man aldrig hur det kan bli. Jag är ganska så säker på vem det är som kommer att vinna och det är Jay. Inte för att jag tycker att han är någon höjdare. Men det kanske man kan lära sig att lyssna på senare sen när han har gett ut lite skivor och så vidare. Men den som lever får se.

Ska nu in och läsa lite på aftonbladets och expressens hemsida och se vad för nyheter det har kommit idag. Ha det gott och ta hand om er.

Av Kalle Larsson - 10 december 2010 13:36

Nu är det äntligen klart att jag kommer att praktisera. Jag har då sagt förut att det blir på ågården, men den plats som jag ska vara på är tallåsen. Och troligen så ska jag börja på julveckan om en och halv vecka. Men jag måste få mitt godkännande från arbetsförmedlingen och efter det så måste jag ringa till tallåsen och prata om scheman och så vidare. Vilken lättnad det känns just nu, hela morgonen så har jag varit så nervös så det inte är klokt, det var nästa så att jag inte kunde käka frukost imorse. Äntligen så behöver jag inte vara nervös längre och jag kan lugna ned mig nu. Så nu behöver jag egentligen inte gå till W4U och söka jobb längre, men jag tror nog att jag ska vara där och ge de sällskap de som är där och vara till stöd om de tycker att de inte går bra. Men det visar sig hur jag bestämt mig hur jag ska göra.

Nu är jag hos syster och vi ska ta det lugnt tills hon börjar att jobba om ca en timme. Ha det gott alla och ta hand om er så höres vi senare.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards