kallegoeswritning

Alla inlägg under december 2010

Av Kalle Larsson - 20 december 2010 22:10

Då har man sett första delen utav morden i Sandhamn. Det var riktigt spännande faktiskt, intressant historia faktiskt. Men blir så irriterad på att vissa delar utav serien att när de filmar med kameran att de skakar så förbennat, man blir ju alldeles knäpp att de inte kan hålla den stilla liksom. Det känns så himla konstigt i ögonen på något sätt för att de inte kan hålla kameran stilla. Men annars så var det intressant, med bra skådespelare. I för sig så var det endast en som var rätt så känd. Och det var Alexandra Rapaport och hon är en av Sveriges bästa kvinnliga skådisar enligt mig. För hon verkar så himla rak, ärlig och inte det minsta rädd att säga vad hon tycker och tänker. Det gillar jag med människor.

Så imorgon så går andra delen utav serien och jag längtar tills dess faktiskt, hehe.




  




Och sen så har jag valt att lägga in dagens låt här på bloggen. Eftersom det är jul snart, så är det inte så konstigt att det kommer bli en jullåt.


Kvällens låt är:


Britney Spears - My only wish (this year)

 

 

Av Kalle Larsson - 20 december 2010 20:10

Sitter här vid datorn och dricker lite nespresso. I onsdags när pappa och jag var inne i Örebro så köpte pappa den och det är ena riktiga goda smaker kan lova. Inte det mista fel kan jag lova, hittills. Har ju inte provat alla smaker än, men det visar sig när man har druckit igenom alla smaker. Det blir nog under jul, då man kommer stanna uppe ganska länge för att det är just jul.

Åh vad jag börjar längta ännu mer till jul nu, vill bara att det ska bara bli fredag nu. Att inte tiden går liiite snabbar dessa dagar och att julafton går hur sakta som helst.

Nu ska jag ta och kolla efter julmusik spotify. Det kommer att spela enormt mycket just denna vecka så det bara kokar om det. Får då se vad man hittar då.


  


Pappa gjorde i ordning en kopp till mig :)



  



Pappa hade köpt massa med olika smaker och med på köpet så fick man tydligen en sådan förtjusande lite låda som man kan förvara dessa smaker i, fifigt som den.



  


Lådan fullt med olika smaker, snacka om att man kommer att dricka det här en del under en snar framtid :)



  


One cup of nespresso :)

Av Kalle Larsson - 20 december 2010 18:22

         Då var första dagen avklarad på praktiken. Det gick ovanligt bra tyckte jag. Snacka om att man var när man skulle dit imorse, det var nästan som att man ville gå därifrån. Men när jag klev in i tallåsen så fanns det ingen återvändo och när jag kom in så såg jag att min chef hade kommit ner för att möta mig för att när man kommer in till entren på tallåsen, så kan man gå genom en dörr som om man går rakt fram, så att man kommer till andra avdelningar. När hon kom och mötte mig så gick hon och hämtade kläder som jag skulle använda idag. Efter att jag hade bytit om så gick vi upp till andra våningen där jag skulle börja jobba och där fick jag följa med och vara bredvid en utav personalen.

Sen dess så har det bara rullat på hela tiden, nästan ingen lugn stund förutom rasten som man alltid brukar ha på morgonen och sen lunchrasten. Men snacka om vad jag har ont i fötterna! Jag har aldrig varit med om maken vad ont i fötterna efter allt man har gått under dagen. Så när lunchrasten var så var det hur skönt som helst att sitta och ta igen sig lite, ville sitta lite längre faktiskt. Men jag vänjer mig väl efter några dagar om att det är mycket spring hit och dit och att man får vara med lite granna och inte slöa.

Men roligt har det varit och sett hur det går till i tallåsen jämnfört med grönboda hemmet som jag har varit på tidigare.

Detta var min dag, nu ska jag bara ta det lugnt ikväll. Ska invänta att en ny deckarserie ska börja tv4 ikväll klockan 21. Morden i Sandhamn heter serien som ska börja. När man ser reklamen som går på teven så verkar den jäkligt bra, så den är ett måste att se ikväll.

Men ha det gott alla och ta hand om er och sköt om er.




På väg till bussen tidigt på morgonen! :)




Jag tidigt denna måndags morgon, ovanligt pigg var iaf tyckte jag :)





Vid busshållsplatsen i väntan på att bussen ska komma!


Av Kalle Larsson - 19 december 2010 22:03

Nu borde man säga god natt och släcka nd butiken för idag. För imorgon så ska man in i arbetslivet och se hur det är att jobba, eller praktisera för min del då jag kommer att gå bredvid någon där på den avdelningen. Är nervös redan nu, men egentligen borde jag inte det. Men kan inte låta bli. Försöker lugna ned mig. Men det är väl bäst aatt man går och lägger sig så att man kommer upp i tid och allting. Önska mig lycka till för allt i världen. Jag hoppas att det kommer går bra. God natt alla och ta hand om er så skriver jag mer imorgon eftermiddag om hur det har varit osv.

Av Kalle Larsson - 19 december 2010 18:29

Nu så har man tränat klart för idag. Så nu sitter här vid datorn och tar det lugnt. Ska ta det lugnt resten av kvällen och invänta tills imorgon då det blir praktik för min del. Det ska bli spännande, men ändå nervöst på samma gång. Kan få konstiga tankar som att det inte skulle gå så bra, att hela dagen blir alldeles åt skogen. Men det är bara att försöka tänka bort dessa dåliga tankar och försöka tänka att man kommer att gå dit för att göra sitt eget bästa och ingenting annat. Det är ju inte mer än så tycker jag. Det är ju så man ska ta och göra. Vi får allt se imorgon. Det är inte mer än så.

Ska ta och kolla runt på internet och sen så blir det att kolla på teve och så och ta det lugnt. Men ni får ha det så bra och ta hand om er.




  


Jag står utanför och väntar på att Sami ska komma :)




  


Sami snart fullt klar till att köra ett pass :)



  


Nere vid hallen :)



  


Jag kör en maskin för magen :)

Av Kalle Larsson - 19 december 2010 14:59

Igår kväll och en bit in på natten så kollade jag och Sami på film som jag nämnde förut. Så nu tänkte jag skriva lite om de filmerna som vi 2 såg. Den första filmen var:

Inception

Den filmen var i början lite omöjlig att förstå sig på, men eftersom filmen pågick så fick man allt mer klarare bild på hur det hela handlade om. Man tänkte i början "Jag fattar ingenting", eftersom det var så krångligt.

Det är lite svårt att beskriva vad den handlar om. Men den handlade om att en man (Spelad av Leonardo DiCaprio) som har förlorat sin fru, men lever fortfarande kvar i hans drömmar. Men för att känna att hon är verkligen är levande, så har han ett team där man kan gå in i sina egna drömmar. Det är svårt att förklara, men jag tycker ändå att ni ska ta och se den, för det är en grymt bra film fast det är lite krångligt i början. Så jag ger den 4,5 av 5.


  




Knight and day

Den handlade om en kille (Tom Crouise) som är en hemlig agent och är jagad för att han har ett slags batteri som är väldigt viktigt. Och sen träffar han en tjej (Cameron Diaz) på ett flygplan och bekantar sig med henne och då börjar det hända grejer. Tänker inte avslöja för mycket för er som inte har sett den.


Vad jag tycker om den så kan jag säga att även denna film var skit bra. Tom Crouise och Cameron Diaz var verkligen en toppen bra par att göra film tillsammans. Filmen var väldigt rolig med en del actionfyllda scener.

 Den som inte har sett varken Knight and Day och Inception kan jag verkligen säga att ni kommer inte att bli  besvikna, de är riktiga toppen filmer.

  


Av Kalle Larsson - 19 december 2010 14:16

Gud vad fint det är egentligen med snö ute när man väl är ute. Jag är ingen snö människa, jag är mer en sommar människa. Men när man väl är ute och promenerar till exempel så är det gudomligt fint när snön ligger på backen och sen på alla trän och överallt. Tidigare berättade jag här på bloggen att jag och Sami skulle ta en sväng och fotografera (men mest Sami skulle fota, jag var med som sällskap, men tog lite kort med mobilen). Vi var på väg upp till Nyberget vid en fors och tog kort. Det var kul faktiskt.

senare idag så ska vi ta och träna en sväng på Nautilus och det ska bli skönt och träna lite. Men ni får ha det så gott så länge och höres vi mer.


  


På väg mot Nyberget och fotoplatsen :)


  


On the road :)


  


Så fint det är i skogen när man är ute och går. Så otroligt fint :)



  


Stannade vid en bro där forsen var :)



  


Så fint och se när det vattnet forsar  :)


  


Så fint :)



  


Sen så gick vi in en bit in i skogen och Sami fick gå först och göra spår eftersom jag inte hade så bra skor att vandra i snön :)


  


Sami visar vägen :)



  


En bit in i skogen så ramlade Sami ner i snön :)


  


På plats vid forsen som det ska tas kort på :)



  


Tog en bild på mig själv :)


  


Ännu en bild, men stör mig på att håret låg nästan för ena ögat, men det är skitsamma. Det är inte hela världen :)


  


Sami fotograferar :)



  


Efter en stund så var det klart med allt fotograferande :)



  


Sen åkte vi ned till Statoil och fikade lite granna :)



  


Det blev en morotskaka och en kopp choklad :) Gott som bara den :)

Av Kalle Larsson - 19 december 2010 11:51

Hejsan allihopa!

Nu var det inte länge sedan man gick upp. Var upp till halv 4 och där gick gränsen alltså. Blev så förbennat trött. Men det är ju inte så konstigt vid den tiden inte. Men jag vill ändå be om ursäkt att jag inte skrev mer om dagen, ville att jag skulle vilja göra det. Så blev det inte för att jag var så trött. Sen att jag inte skrev om filmerna, får lite skuldskänslor för att jag inte gjorde det. Men jag var ju så himla trött, så det var inte så konstigt. Hinner inte nu, för att jag ska med Sami och ska bli med han då han ska fota vid ett ställe som han inte nämnde, men det visar sig. Så jag får skriva om det lite senare. För jag ska dra nu.

Ha det gott alla så höres vi, ta hand om er och sköt om er.

Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards