kallegoeswritning

Alla inlägg under december 2010

Av Kalle Larsson - 28 december 2010 01:01

Det blev inge film för mig, det blev att sitta fast här vid datorn istället. Och det blev ju inte bättre det. Jag kom in på tanker att jag borde förändra mitt liv. Och sanningen är det att det stämmer till 150 procent. För att det måste göras nu och inte om 30 år. Det är det att efter nyår så måste jag satsa allt på träningen och göra så att man mår bra för både för mig själv och människor som befinner sig i min omgivning. Man kan inte blunda längre och tro att allt kan gå bra genom att bara sitta vid en stol och göra saker av sig själv. Man får lov arbeta lite för att komma dit man vill och det inte så lite heller. Jag har alltid varit sån som har tänkt att undra om man inte kunnat sett ut som Taylor Lautner (som spelar Jacob i twilight-filmerna). Så biff som han är kan man bara drömma sig om att bli brukar jag tänka. Men i skjälva verket så är det inte omöjligt, bara man lägger lite mer krut i sin träning så kommer det en dag då man kanske ser ut som han. Idagens läge ser det ganska så omöjligt ut för min del.

Jag har tänkt på om jag ska inte ha ett nyårslöfte om att träna väldigt mycket nästa år och äta rätt för att må bra för både min och andras skull.


  


Bestämmer att allt på denna kropp ska bort illa kvickt som inte mår bra av all övervikt som man bär på hela dagarna.



  


Och drömmer mig bort för att en dag kanske ser ut så här. Det kommer nog ta ett tag, men vad tusan, det spelar ingen roll hur lång tid det tar.

Av Kalle Larsson - 27 december 2010 23:10

Kom hem för inte så länge sedan från praktiken och är lite trött. Sitter här och tar det lugnt. Idag har det faktiskt hänt en hel del på praktiken, fast det var kvällspass. Förra gången jag var på en kvällpass, så fanns det knappt någonting att göra. Men idag så var det lite mer än så faktiskt. Det var ju skönt att det var så än att man inte fick någonting gjort, hatar att man inte har någonting att göra. Man blir bara så irriterad att gå runt som en idiot och man känner sig så rastlös. Och sen när man går hem för dagen så känner man sig att det var en onödig dag för att man inte har gjort något, men det är så olika. Men tur att det gick bra idag iaf. Hoppas att det gör liknade imorgon. Vi får hoppas det.

Funderar på att kolla på någon film som jag har köpt i helgen, men vet inte vilken. Det får vi se. Det kan ju ändras.

Men ni får ha det så bra allesammans, ha det gott och ta hand om er!

Av Kalle Larsson - 27 december 2010 11:05

Då var det bara 3 timmar kvar tills man ska gå på kvällspasset då. Sitter nu och surfar runt på olika bloggar på bloggplatsen om det finns någoe intressant. Har sett en och annan. Jag har tänkt på att det inte är så mycket killar som skriver blogg här på bloggplatsen, vilket är lite tråkigt. Det skulle vara lite roligare om det fanns fler som gjorde det. De bloggar jag följer är det bara 2 stycken som är killar. Det kanske är så att blogga är en typisk tjej grej och om det är någon kille som skriver en blogg är det lite så här smått töntigt. Men det kanske är fler killar än man anar som skriver blogg, det vet man ju aldrig. Jag har då inte sett att det är så många som bloggar iaf. Skulle vilja att de syns lite mera. Inte för att vara elaka mot er tjejer på nå vis, men ni dominerar verkligen i bloggfronten vad jag har fått sett. Men man kanske ska ta och se efter lite bättre då kanske man hittar ett par bloggar där killar skriver, vem vet?

Ska nu äta frukost nu så jag har det gjort. Ha det bäst och ta hand om er och sköt om er så syns vi snart igen.

Av Kalle Larsson - 26 december 2010 23:15

Då är man hemma efter att vara hos grannen. När jag kom dit så spelade de en modernare variant av monopol. Det måste vara år och dar sedan man spelade de. Vågar inte nämna när. Sedan kollade vi på minuten som gick svt1 och det var lite kul att se. Det handlar om att man får göra massa saker som man ska klara under en minut. Jag tyckte att de var lite postkodmiljonären stuk på det hela efter som varje utmaning som de skulle göra så kunde man vinna en summa pengar och man hade säkerhetsnivå som låg på 25 000 kronor. Det högsta man kunde vinna var 250 000 kronor. Det var 2 tävlanden ikväll, en tjej och en kille och jag tyckte tjejen var lite knepigt. Hon var som en duracellkanin, hon var full av energi och så fort hon vann en utmaning så blev hon alldeles till sig precis som att hon hade vunnit OS guld eller liknande.

Efter minuten så var det del 2 av den fördömde med Rolf Lassgård som polis, inte konstigt va? Det var rätt okej faktiskt, kollade faktiskt en del på första avsnittet igår när det gick på svt1. Det var någonting med Rolf Lassgårds dotter i serien som det handlade om, förstod inte det hela, hon hade varit inblandad i någonting.

Så nu sitter jag här när klockan närmar sig 23:30. Imorgon så blir det att köra ett kvällpass på tallåsen. Kan ju bara föreställa mig att det kommer inte finnas så himla mycket att göra. Det kommer bli så att man torkar borden i onödan bara för att det inte finns så himla mycket att göra eller någonting. Jag får väl gå in hos någon pansionär och prata lite med den och så där för att fördriva tiden. Det får vi se imorgon. Ska nu kolla på någon film ett tag nu som går på tv4 som heter true lies med Jamie Lee Curtis i huvudrollen.

Ni får ha det så bra och ta hand om er och sköt om er.

Av Kalle Larsson - 26 december 2010 17:10

Då var man hemma efter att vara hos syrrans svärföräldrar och fikat hos dem. Det var mycket trevligt att vara där och språka lite. Man känner att man borde träffas lite oftare och fika eller äta mat tillsammans, det vore jätte kul faktiskt. Det får vi se hur det utvecklar sig i framtiden.

Just nu sitter jag vid vardagsrummet med pappa som kollar på en gammal film som heter Livet är underbart från 50-60 talet någonstans där. Jag tycker det är lite små kul att kolla på såna gamla filmer som är svartvita. Kul och se hur det har utvecklas tills nu. Det har ju utvecklas så ini bomben mycket. Det är ju helt otroligt på bara 50-60 år. Det är ju inte mycket med tanke på hur otroligt mycket de har utvecklas genom alla dessa år.

Ikväll blir det att gå över hos grannen och vara hos dem. Det var ju ett tag sedan man var hos dem och umgicks. Borde äta något innan, men jag orkar inte eftersom man har varit och fikat en massa tidigare idag. Så vi får väl se om man orkar lite senare.

Senare så blir det nog att börja blogga om mig själv eftersom man fick tillåtelse av Manda (mandapumanstillnert.bloggplatsen.se) att göra som hon gör på sin blogg ibland. Ska gå in på hennes blogg och leta reda på den där listan som hon skrev upp alla de olika ämnen som hon ska börja skriva om.

Men ni får ha det så bra och ta hand om er och sköt om er.

Av Kalle Larsson - 26 december 2010 13:10

Idag är det då annandag jul och det är söndag. Om 50 minuter så ska man till syrrans svärföräldrar för att fika. Det ska bli kul. Sen vet jag inte vad som händer längre framåt eftermiddagen och kvällen. Den som väntar får se. Men jag har börjat undrat på en sak som Manda (mandapumanstillnert.bloggplatsen.se) gör på sin blogg. Det är att skriva om sitt liv. Hon börjar skriva först om sig själv och sen fortsätter hon med olika ämnen som rör hennes liv. Det vore kul att göra samma sak. Så Manda, om du läser detta, är det okej om jag härmar dig? Om jag får det av henne så kan jag redan börja skriva ikväll om det är så eller imorgon. Det verkar vara en bra grej för att er läsare ska kunna få en inblick på vem jag är som person och läsa om vem det är som skriver denna blogg egentligen. Det kan nog växa hos en väldigt mycket tror jag. Eller vad tror ni gott folk?

Av Kalle Larsson - 26 december 2010 00:32

Klockan håller på att ticka på som bara den. Klockan är 00:30 ungefär och jag sitter och kollar lite på teve. Det är någon gammal vilda västern film på kanal 6. Det verkar inge bättre än de på teve just nu. Det gick nyss den här filmen monster med Charlize Theron och Christina Ricci. Det var ett bra tag sedan man såg den och det var kul att se den igen, iaf vid slutet av filmen eftersom jag kom in så sent in i filmen nu när den gick på teven. Den är verkligen en gripande film tycker jag, den tar upp viktiga ämnen som kan diskuteras hett bland många runt om i världen. Tror jag ska köpa Monster på blu-ray faktiskt. Den är så bra, fast den har sån hemsk handling. Det är ju en minnesvärd film åtminstone, så att den bör väl finnas i filmsamlingen.

Ne, undra om man inte ska fundera på att hoppa ned i sängen och sova lite. Känner mig så trött just nu så jag håller på att somna vid tangentbordet. 

Imorgon så ska man till syrrans svärföräldrar och fika lite. Så det ska bli trevligt att träffa dem och allt.

God natt allesammans och ta hand om er och sköt om er så höres vi lite senare under dagen.

Av Kalle Larsson - 25 december 2010 23:53

Kvällens låt är Septembers nya låt!


Lyssna och kommentera vad du tycker om den!


Presentation


Är en snäll, positiv person som gillar livet i sin helhet. Älskar att skriva, lyssna på musik, kolla film och umgås med coola personer. Hoppas du njuter av att läsa min blogg lika mycket som jag njuter av att skriva!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ser ni framemot hösten då det blir allt mörkare, ruggigare, kallare och regnigare dagar?
 Ja
 Nej
 Vet ej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Visitkortexperten

http://www.visitkortexperten.se

Ovido - Quiz & Flashcards